Ovaj tjedan uživajte u Prvom redu do mora filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Ovaj tjedan uživajte u Prvom redu do mora filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac

All inclusive

Prvi red do mora filmova

Ako početak kolovoza provodite u Zagrebu, pronađite filmsko osvježenje u Prvom redu do mora filmova. Riječ je o novom programu Ljetne pozornice Tuškanac u sklopu kojeg će se do rujna u najljepšem kinu na otvorenom prikazivati aktualni filmovi iz redovite kinodistribucije. U ovotjednom Prvom redu do mora filmova možete uživati uz: All InclusiveKlub zadovoljnih ženaTullyDo dna i Mamma Mia: Here We Go Again.

Švedska komedija All Inclusive na rasporedu je u utorak, 31. srpnja. Inger se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da je muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se za Split u društvu svojih kćeri – razumne Malin (35) i kaotične Tove (33). Inger i Malin su međusobno sličnije dok se Tove jako trudi da je uključe u njihov krug. Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci. U filmu glume i hrvatski glumci Ksenija Marinkovic i Goran Bogdan.

All inclusive

All inclusive

Diane Keaton i Jane Fonda na Ljetnu pozornicu Tuškanac stižu s Klubom zadovoljnih žena u srijedu, 1. kolovoza. Radnja filma smještena je u Kaliforniju, a prati četiri prijateljice čiji se životi promijene nakon čitanja knjige 50 nijansi sive u njihovom književnom klubu.

Tully s Charlize Theron u glavnoj ulozi na rasporedu je u četvrtak, 2. kolovoza. Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

Do dna

Do dna

Do dna redatelja Wima Wendersa gledamo u petak, 3. kolovoza. Radnja filma se vrti oko ljubavne priče znanstvenice (Alicia Vikander), koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta (James McAvoy).

Subotnja večer rezervirana je za Mamma Mia: Here We Go Again, nastavak popularnog filma Mamma Mia iz 2008. s Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Amandom Seyfried i Colinom Firthom u glavnim ulogama. Odlazimo ponovno na čaroban grcki otok Kalokairi i prisjećamo se kako je, 30 godina ranije, sve počelo.

Klub zadovoljnih žena

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Učitati još
Zatvori