McDreamy i Meredith ponovno zajedno u 17. sezoni Uvoda u anatomiju

McDreamy i Meredith ponovno zajedno u
17. sezoni Uvoda u anatomiju

Patrick Dempsey Ellen Pompeo Uvod u anatomiju (2)

Uvod u anatomiju je ušao u 17. sezonu

Jedna od najdugovječnijih i još uvijek aktualnih serija na američkoj televiziji zasigurno je Uvod u anatomiju. Sinoćnja premijera 17. sezone potvrdila je da obožavatelji i dalje sa zanimanjem prate sve zaplete u Grey Memorial bolnici, a bilo ih je zaista, zaista mnogo.

Nova sezona imala je burni početak koji je odjeknuo na društvenim mrežama zbog velike ljubavne priče koja je imala svoj epilog u snenoj sekvenci. Naime, omiljeni McDreamy i Meredith ponovno su ujedinjeni u Meredithinom snu koji u konačnici dovodi do još dramatičnih zapleta.

Borba protiv globalne pandemije u fokusu

Kako piše Deadline, ideja za nove zajedničke scene došla je spontano budući da Patrick Dempsey (Derek Shepherd – McDreamy) i Ellen Pompeo (Meredith Grey) u stvarnom životu žive u neposrednoj blizini i često se susreću u šetnji plažom. Tako je scenaristica Krista Vernoff odlučila kako će uslijed jedne od najnapetijih sezona u kojoj je glavna tema trenutačna borba protiv Covida-19 ponuditi jednu svijetlu točku i razveseliti fanove koji su bili očajni kada nas je Derekov lik neočekivano napustio u 11. sezoni.

Kratki pogled u 17. sezonu objavili su u teaseru na Twitteru – pogledajte i možda vas inspirira da osvježite pamćenje i maratonski odgledate prvih 16. sezona.

Učitati još
Zatvori