Napokon znamo datum kada na Netflix stiže druga sezona napete serije ‘You’

Napokon znamo datum kada na Netflix stiže druga sezona napete serije ‘You’

Ako ste prošle godine zakačili na napetu psihološku seriju ‘You’, imamo dobre vijesti – druga sezona na Netflix dolazi 26. prosinca.

Serija ‘You’ je psihološki triler temeljen na istoimenom romanu Caroline Kepnes iz 2014. godine. U uvrnutoj ljubavnoj priči o generaciji milenijalaca u glavnoj je ulozi Penn Badgley, svima poznat kao Dan ‘Lonely boy’ Humphery iz obožavane teen serije ‘Gossip Girl’. Njegov lik Joe Goldberg zaljubljuje se u Guinevere Beck, djevojku koju sreće u knjižari u kojoj radi. Ubrzo postaje opsjednut njome, toliko da je počinje pratiti fizički, putem društvenih mreža i na sve ostale uvrnute načine koje možete zamisliti. No, stvari ne se odvijaju onako kako je Joe zamislio pa počinje sklanjati sve što mu se nađe na putu do Beck i njenog srca. Ako niste pogledali prvu sezonu, nećemo vam otkriti kako završava, ali vam svakako preporučujemo da ju pogledate. Ima 10 epizoda, a toliko je napeta da ćete ju odgledati u jednom dahu.

I dok se prva sezona odvija u New Yorku, u drugoj sezoni Joe seli u Los Angeles. Radnja se samo djelomično temelji na nastavku romana Caroline Kepnes ‘Hidden Bodies’, a ono što se zasad zna jest da se Joe suočava s ‘najmračnijim dijelovima svoje prošlosti’ u pokušaju da ‘za sebe i ženu koju voli stvori budućnost’. Pennu Badgleyju pridružuje se Victoria Pedretti, poznata po seriji ‘The Haunting of Hill House’ koju također možete pogledati na Netflixu, a koja je utjelovila lik Love Quinn.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori