Što gledati nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu biti pun pogodak
Što gledati nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu biti pun pogodak

Što gledati nakon što odgledamo Succession? Ove tri HBO serije mogu biti pun pogodak

Trenutno možda najpopularnija serija na HBO-u, Succession sa četvrtom sezonom došla je do svog kraja. Mnogi već strahuju, koje bi to nove serije mogle zauzeti njeno mjesto. Iako možda mislite da je odgovor nijedna, mi ipak imamo prijedlog serija koje biste mogli zavoljeti podjednako kao i ovu. Brzo i bezbolno, bez daljnje polemike (i suza), prelazimo na prijedloge koje smo ovom prilikom izdvojili.

White House Plumbers

Mini serija Vodoinstalateri iz Bijele kuće govori o tome kako su Nixonovi politički protivnici i glavni umovi Watergatea, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) i G. Gordon Liddy (Justin Theroux), slučajno srušili predsjednički mandat. Ova satirična dramska priča zasnovana je na knjizi Integrity, američkog odvjetnika Egila Krogha. Krogh je radio kao Nixonov administrator, a zbog sudjelovanja u aferi Watergate bio je i osuđen na zatvorsku kaznu. Ekranizacija najveće političke afere u Americi može biti odličan prijedlog za sve ljubitelje političkih događaja.

#BringBackAlice

Poljska serija #BringBackAlice, govori o influencerici Alice, koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Nakon potrage za nestalom srednjoškolkom, čitava škola i njeni najbliži gube nadu da će ikada saznati što joj se dogodilo. Međutim, ona se nakon godinu dana iznenada vraća. Povratak 18-godišnjakinje zauvijek će promijeniti živote ostatka njene generacije. Alice nakon povratka upoznaje mladića koji tvrdi da mu je sestra nestala istog dana i na isti način. Nakon tog trenutka možete očekivati niz uzbudljivih i dramatičnih događaja.

Love & Death

Nova HBO mini serija Ljubav i smrt, u kojoj glume Elizabeth Olsen i Jesse Plemons svoju premijeru je imala još krajem travnja. Ovo je istinita priča o dva bogobojažljiva para koji uživaju u životu u malom teksaškom gradu. Sve dok glavna junakinja serije odluči unijeti malo uzbudljivosti u svoj život. Zbog preljuba netko će posegnuti za sjekirom. Međutim, tko? Ova krimi drama mnoge će držati u neizvjesnosti do samog kraja, a vaša pažnja sigurno će biti usmjerena na to da otkrijete tko je ubojica. Ako volite detektivske serije, ne morate dalje tražiti.

Sva tri prijedloga već su dostupna na HBO streaming platformi, te vam savjetujemo da im odmah pružite šansu. Ako ne, vjerujemo da ćete nas se sjetiti kada vam omiljena serija uskoro završi.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori