U ožujku stiže četvrta sezona serije Succession. Nažalost, bit će i posljednja
U ožujku stiže četvrta sezona serije Succession. Nažalost, bit će i posljednja

U ožujku stiže četvrta sezona serije Succession. Nažalost, bit će i posljednja

Ovaj članak ipak ćemo započeti pozitivnom viješću –  serija Succession (u domaćem prijevodu poznata i pod nazivom Nasljeđe) vraća se na male ekrane! Premijera četvrte sezone zakazana je na programu HBO-a za ponedjeljak, 27. ožujka.

Što nas očekuje u novoj sezoni? Popularni streaming servis u najavi nove sezone je istaknuo sljedeće: “Sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i obiteljske razmirice među Royevima, dok predviđaju kako će njihovi životi izgledati nakon sklapanja posla.”

Svojevremeno smo imali priliku razgovarati s glumicom Sarah Snook koja je utjelovila legendarnu Shiv, jedinu kći i najmlađe dijete u obitelji Roy, a našeg razgovora možete se prisjetiti ovdje.

Nažalost, četvrta sezona bit će i posljednja. O kraju serije dugo se šuškalo, no vijest je sada i službeno potvrdio producent Jesse Armstrong. Priznao je kako ova odluka za njega bila teška, no kako je oduvijek znao da cijela ova priča mora doći svome kraju.

Upućeni vjeruju kako i četvrtoj sezoni serije Succession slijedi žetva televizijskih nagrada. Do sada se u svojoj riznici mogu pohvaliti s njih 102, uključujući Emmy i Zlatni globus osvojen u kategoriji najbolje dramske serije.

Najavni video nove sezone donosimo u nastavku:

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori