Vodimo vas na Tres Chic večer

Vodimo vas na Tres Chic večer

Comic_Sans_Alan

Comic Sans i Kaptol Boutique Cinema imaju recept za idealan Dan žena, 8. ožujka. Među prvima pogledajte novi film na kino-repertoaru i provedite savršenu filmsku večer s prijateljicama u najljepšem zagrebačkom kinu uz dva neodoljiva junaka filma, Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića Kiću.

Très Chic donosi film Comic Sans na Dan žena

Comic Sans Nevija Marasovića povest će vas na emotivno filmsko putovanje na relaciji Zagreb – Vis – otok Jabuka u društvu pomalo uštogljenog zagrebačkog japija, superuspješnog dizajnera Alana i njegovog oca, boema Brune. U svojim tridesetima Alan je i dalje neodgovoran, a nerijetko se i ponaša kao razmaženo derište koje bježi od svakog spomena trajne veze. Ponovni susret i druženje s ocem, začinjeni brojnim slučajnim i manje slučajnim susretima s bivšim, sadašnjim, usputnim i prolaznim ljubavima, prisilit će Alana da se suoči sa samim sobom i preispita svoje prioritete. Međuigra simpatičnog dvojca na velikom platnu nasmijat će vas do suza, dok će u Alanu, vječnom Petru Panu koji shvaća da vas voli tek nakon što je veza gotova, mnoge žene prepoznati barem jednog bivšeg.

Comic Sans kreće u redovitu kino-distribuciju u Hrvatskoj 8. ožujka. Tijekom ožujka tako će se prikazivati u CineStar kinima diljem Hrvatske te u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu, zagrebačkom kinu Europa, riječkom Art-kinu Croatia te ostalim kinima u sklopu Kino mreže.

Program Très Chic održava se u prekrasnim boutique dvoranama gdje vas očekuju pokloni i piće dobrodošlice, a u samu cijenu ulaznice uključeno je piće u WOW baru koje možete konzumirati prije ili poslije filma. Ostalo je još nekoliko mjesta, požurite po svoje ulaznice ovdje.

Priliku za osvojiti po dvije ulaznice za Tres Chic imat će dvoje sretnika koji na ifeellucky@journal.hr pošalju svoje ime i prezime te adresu s nazivom COMIC SANS u predmet e-maila. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 8. ožujka do 12 sati kada ćemo i obznaniti dobitnike!

Čestitamo Sanji Franjić i Mislavu Staniću na osvojenim ulaznicama.

Comic_Sans_Alan_i_Bruno_1 Comic Sans plakat

Učitati još
Zatvori