Znamo kad nam stiže treća sezona serije Sex Education

Znamo kad nam stiže treća sezona
serije Sex Education

Jedna od najboljih tinejdžerskih serija koje su se u posljednjih par godina dogodile Netflixu, definitivno je Sex Education. Smušeni Otis (Asa Butterfield), njegova majka terapeutkinja (fantastična Gillian Anderson) i cijeli dijapazon prijatelja, djevojaka, dečkiju i svih drugih likova koji se isprepliću kroz radnju, zaista odlično ocrtavaju realnost životnih situacija kroz koje prolaze.

Sex Education ulazi u svoju treću sezonu

U prvoj smo sezoni pratili kako Otis i Maeve (Emma Mackey) započinju vlastiti biznis u školi, seksualnu terapiju za sve prijatelje koji imaju ljubavnih problema. Paralelno su se njihovi životi odigravali pred našim očima, prikazujući ih kao vrlo kompleksne likove, svakoga zasebno.

U drugoj su se sezoni odnosi još malo zakomplicirali, a serija se kroz dosad snimljenih 16 epizoda dotakla svih važnih tema na pametan i aktualan način – od identiteta LGBTQ+ pojedinaca, bullyinga, seksualnosti, odnosa s roditeljima, pobačaja, neimaštine, seksualnog napastvovanja, društvene marginalizacije.

Napokon najavljen datum premijere

I zbog svega, jedva smo čekali da treća sezona bude najavljena što se upravo dogodilo! Netflix će je lansirati 17. rujna 2021. kroz osam novih epizoda, a na nekoliko teaser fotografija vidimo sve drage nam likove te nekoliko novih lica, među kojima je i Jemima Kirke kao nova ravnateljica.

Jedva čekamo da stigne i prvi trailer!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori