Izašao je trailer za film sa Salmom Hayek, Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom sniman u Hrvatskoj

Izašao je trailer za film sa Salmom Hayek, Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom sniman u Hrvatskoj

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) - filmstill

Hollywoodski blockbuster The Hitman’s Wife’s Bodyguard sniman prije dvije godine u Hrvatskoj, na lokacijama u Istri, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu, u kinima bi se trebao početi prikazivati ovo ljeto. U glavnim ulogama ove akcijske komedije pojavljuju se Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

Atraktivne lokacije

The Hitman’s Wife’s Bodyguard sniman je 2019. na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, a jedan od glavnih setova bile su i zagrebačke ulice. Tako se tih dana, u Zagrebu u samom centru grada, moglo sresti najpoznatije hollywoodske glumce u spektakularnim akcijskim scenama. Glumački trojac kojeg smo već gledali u akcijskom trileru The Hitman’s Bodyguard , ponovo ćemo gledati na velikim platnima.

Salma Hayek goes blonde in hilarious action packed first trailer for new movie The Hitman's Wife's Bodyguard

Okosnicu radnje čini priča oko tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) koji nakon gubljenja licence odlazi na odmor u potrazi za „duhovnim buđenjem“. No njegov je duševni sklad narušen kada se u bjesomučnom naletu metaka pojavi Sonia Kincaid (Salma Hayek) i pod prijetnjom oružjem ga prisili da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson). Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe. Film bi trebao imati svoju američku premijeru 16. lipnja.

Učitati još
Zatvori