Znamo kad izlazi korejska verzija megapopularne serije ‘La Casa de Papel’

Znamo kad izlazi korejska verzija megapopularne serije ‘La Casa de Papel’

Nije novost da je Netflixova saga La Casa de Papel srušila sve rekorde gledanosti i da bismo njene eksplozivne sezone mogli gledati ispočetka. Nametnula se kao ključna serija španjolske produkcije koja predstavlja sjajne likove i njihove veze u ekstremnim okolnostima. Ova kriminalistička serija službeno je završila s emitiranjem pete i posljednje sezone… Ali tu nije kraj!

Upravo je objavljen prvi službeni trailer korejskog remakea ove mega popularne priče koja će na streaming div izaći vrlo brzo. Radnja u Koreji donijet će potpuno novu perspektivu samoj originalnoj seriji i privući, ne sumnjamo, hordu obožavatelja, a seriju ćemo premijerno gledati na Netflixu već 24. lipnja!

La Casa de Papel: Corea – Joint Economic Area

Otkrivena je i glumačka ekipa, među kojima ćemo vidjeti i neka obožavana lica. Park Hae-Soo iz Squid Gamea glumit će kontroverznog Berlina. Tokyo, koji pripovijeda priču u originalnoj seriji, glumit će Jun Jong-Seo, a njezinu ljubav Ria glumit će Lee Hyun-Woo. Moskvu i Denvera glumit će Lee Won-Jong i Kim Ji-Hun. Vođu matrijarhata, Nairobi, glumit će Jang Yoon-Ju, a braću Helsinki i Oslo oživjet će Kim Ji-Hoon i Lee Kyu-Ho.

Banda prerušena pod maskama izvest će najveću pljačku koju je Koreja dosad vidjela! Prvi trailer serije koju vrijedi čekati pogledajte u nastavku. Korejska inačica imat će 12 epizoda u prvoj sezoni, a radnja će se smjestiti na tzv. fiktivno Ujedinjeno ekonomsko područje na kojem Korejski poluotok čeka ujedinjenje. “Pljačkaš koji jadne iznose novca završi ili ubijen ili u zatvoru. No, pljačkaš koji krade masovno može promijeniti svijet i postati heroj. Od svih pljački, mi ćemo izvršiti najveću. Javnost će gledati najbolji show na svijetu i navijati za nas”, otkriveno je u teaseru koji potvrđuje datum premijere. Trailer serije koju vrijedi čekati pogledajte u nastavku!

Foto: Screenshot, Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori