Novi film sa Sandrom Bullock i Channingom Tatumom izgleda urnebesno dobro

Novi film sa Sandrom Bullock i Channingom
Tatumom izgleda urnebesno dobro

Ususret novoj godini, pristiže nam sve više vijesti o nadolazećim filmskim naslovima koji će zasigurno izazvati ogroman odjek publike. Kad glumačku postavu čine Sandra Bullock i Channing Tatum, uspjeh tog filma je, barem s komercijalno strane, gotovo zagarantiran. Nedavno je izašao prvi trailer za film The Lost City koji okuplja ovaj dinamičan tandem, a pridružuje im se i Daniel Radcliffe u ulozi najvećeg zlikovca. Da bi cijela stvar bila bolja, čak celebrity A listu zaokružila je i pojava Brada Pitta!

The Lost City – akcijska komedija koju ne propuštamo

Film je okarakteriziran kao romantična akcijska komedija u kojoj Bullock igra ulogu Lorette Sage, autorice ljubića koja najčešće svoje ljubavne priče smješta na egzotične i pustolovne lokacije. Channing Tatum, pak, glumi Alana, modela s naslovnice Lorettinih knjiga koji joj se pridružuje na turneji povodom najnovije knjige. Stvari ubrzo postaju kaotične kad Lorettu otme milijarder (Daniel Radcliffe) koji ima vrlo neobičan zahtjev: želi da mu pomogne pronaći izgubljeno blago o kojem je Loretta pisala u svojoj knjizi. Alan, s druge strane, ovo vidi kao idealnu priliku da pokaže da može biti junak i u pravom životu, izvan Lorettine mašte. Trailer prikazuje pravu pustolovinu, neodoljivu dinamiku između glavnih likova smještenu na egzotične lokacije u kojoj se Alan i Loretta moraju suočiti s kukcima, prašumom, blatom i neočekivanim situacijama.

U filmu će također igrati Patti Harrison, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nunez, Bowen Yan, a Brad Pitt spontano će se pojaviti kao čovjek koji je spreman uskočiti i izvući najbolje iz situacije. Film možemo očekivati u kinima na proljeće 2022. godine, a sudeći po trailer: u pitanju će biti pravi blockbuster!

Foto: screenshot, IMDb

Učitati još
Zatvori