Stigao nam je prvi trailer za romantičnu komediju o pljački za vrijeme karantene

Stigao nam je prvi trailer za romantičnu komediju o pljački za vrijeme karantene

Polako nam pristiže sve više filmova inspirirano 2020. godinom. Tu je ‘Songbird’, nedavno ‘Death to 2020.’ na Netflixu, a sad smo dobili trailer za novi film HBO Maxa – ‘Locked Down.’

Film u režiji Douga Limana donosi nam oskarovku Anne Hathaway i za Oscara nominiranog Chiwetela Ejiofora u tandemu. U središtu romantične komedije je par na rubu prekida veze koji je dolaskom koronavirusa suočen s iznenadnim lockdownom – jednostavno su zapeli jedan s drugim. Usred takve kaotične situacije, njihove prepirke padaju u drugi plan kad shvate da zajedno mogu iskoristiti pandemiju i karantenu kako bi izveli ogromnu krađu dijamanata u Harrodsu.

Film ‘Locked Down’ izlazi na HBO Maxu već 14. siječnja. Osim intrigantne radnje, film ‘Locked Down’ svakako hypeaju i glumačka imena. Uz glavne zvijezde glume Lucy Boynton (koja je zamijenila Lily James), Ben Kingsley, Mindy Kaling, Ben Stiller, Stephen Merchant i drugi popularni glumci.

Scenarij potpisuje Steven Knight, tvorac genijalne serije ‘Peaky Blinders’ koji je s Anne Hathaway već radio na filmu ‘Serenity’ iz 2005. godine. Redatelj Liman u svom opusu ima ‘Mr. and Mrs. Smith’, slavni film s Brad Pittom i Angelinom Jolie koji možda nije bio veliko filmsko ostvarenje po kritičarima, ali svakako je bio hit kod publike. Ne očekujemo ništa manje od ove napete romantične komedije!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori