Večeras gledamo Netflixovu novu komediju koja je rekordno postala najgledanija na streaming servisu

Večeras gledamo Netflixovu novu komediju koja je rekordno postala najgledanija na streaming servisu

novi-filmovi-na-Netflixu-Thunder-Force

Iza nas je početak radnog tjedna, sivi i kišni ponedjeljak koji nam ne ostavlja puno prostora nego se zavaliti na kauč i opustiti se uz Netflix ili pak neki drugi streaming servis. Već smo vam predstavili nove serije koje planiramo pogledati u travnju, ali danas smo posebno raspoloženi za nešto jednostavno, duhovito i lagano. Feel-good priče kao da su stvorene za ovakav oblačni početak tjedan.

I baš tu upada novi film koji je prije samo tri dana stigao na Netflix, a već je najgledanija stvar na tom streaming divu: Thunder Force!

Thunder Force – malo drugačiji film o superjunakinjama

Glavne protagoniste igraju Melissa McCarthy, Octavia Spencer, a tu su i Jason Bateman, Ben Falcone, Pom Klementieff i Bobby Cannavale. Mogli bismo reći da je to glumačka ekipa koju često viđamo u komedijama, iako su mnogi od njih ostvarili i neke zbilja genijalne uloge u dramama i drugim žanrovima.

Thunder Force je smješten u moderni Chicago u kojem građani pate i jedva preživljavaju nakon što su razni kriminalci dobili supermoći zbog kojih okrutno vladaju gradom po svojoj volji.

Lydia (McCarthy) i Emily (Spencer) bivše su najbolje prijateljice koje se ponovno sastaju nakon mnogo godina. Potpuno su različite osobe, po idealima, željama, ciljevima i svemu ostalome. Međutim, kad Lydia slučajno sebe naoruža umjetnim supermoćima na kojima je Emily godinama radila u svojoj znanstvenoj firmi, njih dvije moraju pronaći način kako spasiti Chicago, zaustaviti zlikovce i jednostavno se izvući iz ove novonastale bizarne situacije. Postaju superherojski tandem koji baš nitko nije očekivao.

O filmu su se u ova tri dana javile razne kritike, ali većinom se svi slažu u jednom: film možda nije vrhunac kinematografije niti će vas oduševiti vizualnim efektima, ali zato je odličan odabir za opustiti se i nasmijati se dirljivom odnosu dvije protagonistice, njihovim razlikama i crnom humoru koji dijele.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori