Miloš Biković ipak neće glumiti u novoj sezoni serije The White Lotus?
Miloš Biković ipak neće glumiti u novoj sezoni serije The White Lotus?

Miloš Biković ipak neće glumiti u novoj
sezoni serije The White Lotus?

Razveselila nas je vijest kako ćemo imati priliku gledati i treću sezonu hvaljene serije The White Lotus (Bijeli lotos). Prema dostupnim  informacijama nova sezona odvodi nas u Tajland, a snimanje će započeti u veljači ove godine.

Ovu vijest dao je još u ožujku 2023. godine nagovijestiti kreator serije Mikea White, kada je izrazio želju da radnja nove sezone bude smještena u Aziju te usmjerena na istraživanje spiritualnosti Dalekog istoka.

Realizaciju su uvelike usporili štrajkovi filmskih djelatnika i scenarista, koji su nakratko paralizirali Hollywood. Zbog istog razloga očekuje se da će nova sezona na male ekrane stići tek 2025. godine.

The White Lotus

Nova sezona, nova postava

Ovih dana objavljene su pojedinosti o izboru glumaca pa  ćemo na odmoru u Aziji upoznati brojna nova lica. Glumačku postavu nove sezone serije The White Lotus činit će Leslie Bibb, Jason Isaac, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan, Parker Posey i Tayme Thapthimthong.

Nažalost, još uvijek nije poznata sudbina zasigurno najveće zvijezde serijala, glumice Jennifer Coolidge, čiji je lik smrtno stradao u finalnoj epizodi druge sezone. Brojni obožavatelji već su putem društvenih mreža izjavili kako priželjkuju uskrsnuće Tonyje McQuoid-Hunt, a time i povratak Coolidge u ulozi ekscentrične bogatašice.

The White Lotus

Povratak omiljenog lica

Ipak, potvrđeno je kako se u novoj sezoni na male ekrane vraća Natasha Rothwell u ulozi spa menagerice Belinde. Ista joj je uloga donijela nominaciju za najbolju sporednu glumicu u ograničenoj ili antologijskoj seriji na dodjeli Emmyja 2022.

Podsjetimo, prva sezona može se pohvaliti s čak 20 Emmy nominacija i 13 nagrada ostvarnih na dodjeli 2022. godine. A uskoro bi se taj broj mogao i povećati! Naime, na dodjeli Emmyja koja nam slijedi 15. siječnja serija The White Lotus ostvarila je 23 nominacije, uključujući i onu za najbolju dramsku seriju.

The White Lotus

HBO produkcija zamijenila Miloša Bikovića

Kad nas je zatekla vijest da će se srpski glumac Miloš Biković pridružiti novoj sezoni popularne serije, malo je reći da smo bili oduševljeni i jako ponosni na njegov uspjeh. No, samo nekoliko dana nakon objave ove vijesti u javnosti su se počeli pojavljivati ​​negativni komentari. Nakon oštrih reakcija javnosti zbog angažmana glumca Miloša Bikovića u Rusiji, HBO produkcija odlučila je zamijeniti Bikovića u novoj sezoni popularne serije “The White Lotus”. Biković je objavio priopćenje u kojem je rekao: “Počašćen sam što sam odabran da budem dio The White Lotusa, TV serije koju iznimno cijenim, i s kolegama koje izuzetno poštujem. No, moje sudjelovanje u njemu nije moguće iz razloga izvan domene kulture i neću pokleknuti pred narativom koji ugrožava moj integritet.”

Miloš Biković Južni vetar

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori