Spektakularan povratak supermodela na Versace reviji

Spektakularan povratak supermodela
na Versace reviji

Nakon New Yorka i Londona, svjetska modna elita preselila se u Milano. Talijanske modne kuće i dizajneri na milanskim modnim revijama predstavili su svoje najnoviji kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. Novi trendovi za sljedeću godinu su postavljeni, a svaka revija donijela je nekoliko odličnih lookova koju su oduševili modni svijet. Ipak, revija koju ćemo zasigurno pamtiti je ona ikonične talijanske modne kuće Versace koja je na modnu pistu vratila pet nezaboravnih supermodela. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen i Carla Bruni jučer su u predivnim zlatnim haljinama odale počast jednom od najvećih modnih dizajnera i osnivaču modne kuće Versace, Gianniju Versace.

NEZABORAVNA REVIJA POSVEĆENA GIANNIJU VERSACE

Prošlo je dvadeset godina od ubojstva jednog od najvećih talijanskih i svjetskih dizajnera koje je šokiralo i zauvijek promijenilo modni svijet. Kako bi se prisjetili njegovih najboljim modnih trenutaka, nova kolekcija modne kuće Versace vratila se svojim korijenima. U intimnoj atmosferi i prostoru obojenom u bijelu boju, modnom pistom zavladale su kreacije inspirirane estetikom Giannija Versacea.

Vogue, barok, leptiri, Elton John, Andy Warhol, životinjski uzorci i morski motivi obilježili su neke od nezaboravnih kolekcija s Giannijevim potpisom. Sada, unutar novih silueta i krojeva, oni su se vratili na modnu pistu unutar nove kolekcije modne kuće Versace.

POVRATAK ORIGINALNIH VERSACE MUZA

Nakon što su modnom pistom prodefilirani poznati modeli poput Belle i Gigi Hadid, Doutzen Kroes, Natashe Poly, Kendall Jenner i Kaia Gerber u lookovima koji su nas vraćali u zlatne dane poznatog dizajnera. Za nezaboravni završetak modne revije, pet ikoničnih supermodela koje su, baš poput motiva istaknutih unutar nove kolekcije, bile inspiracije Gianniju Versaceu, vratilo se na modnu pistu.

U predivnim zlatnim haljinama i s Donatellom Versace na čelu, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen i Carla Bruni, Giannijeve originalne muze su uz pjesmu Freedom glazbenika Georgea Michaela prošetale modnom pistom i oživile najbolje dane modne kuće Versace.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori