Stiže novi The Office: Poznati su prvi detalji radnje
Stiže novi The Office: Poznati su prvi detalji radnje

Stiže novi The Office: Poznati su
prvi detalji radnje

Stigla je i službena potvrda kako je u pripremi nova serija The Office, koja će biti kreirana za mrežu Peacock. Najavljena serija nije ponovno pokretanje ili spinoff legendarnog naslova, već nova lažna dokumentarna serija s potpuno novom glumačkom postavom.

Napokon su poznati i podatci o radnji nove serije, a oni otkrivaju sljedeće: U njoj ćemo pratiti istu dokumentarnu ekipu koja je bilježila zgode u podružnici Dundera Mifflina u Scrantonu. Njihov novi zadatak je zaviriti u ured, odnosno redakciju novina kojima prijeti gašenje, a koje izdavač pokušava oživjeti s novinarima dobrovoljcima.

The Office
The Office

Poznato je kako će Domhnall Gleeson i Sabrina Impacciatore predvoditi novi glumački ansambl. Zanimljivo, irski glumac Domhnall Gleeson je svojedobno u filmu The Patient ekran dijelio upravo s glavnim protagonistom američkog serijala The Office – Stevom Carellom. Uz spomenuti film, istaknute uloge ostvario je i u filmovima Ex Machina i About Time.

S druge strane, talijanska glumica Sabrina Impacciatore ime je koje poznajemo prvenstveno zahvaljujućim televizijskim projektima, posebice ulogom u drugoj sezoni hvaljene serije The White Lotos.

Domhnall Gleeson
Sabrina Impacciatore
Sabrina Impacciatore

O novom projektu oglasila se i Lisa Katz, predsjednica odjela za scenski sadržaj za NBCU Entertainment sljedećim riječima: Prošlo je više od deset godina otkako je posljednja epizoda serije ‘The Office’ emitirana na NBC-u, a hvaljeni humoristični naslov nastavlja stjecati popularnost i privlačiti nove generacije obožavatelja na Peacocku. Pod vodstvom kreativnog tima Grega Danielsa i Michaela Komana, ova nova serija smještena u svemir Dundera Mifflina donosi potpuno novu postavu likova u novom okruženju.

Početak snimanja nove serije The Office planiran je za srpanj.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori