Potvrđeno je: Stiže novi Star Wars film The Mandalorian & Grogu
Potvrđeno je: Stiže novi Star Wars film The Mandalorian & Grogu

Potvrđeno je: Stiže novi Star Wars film
The Mandalorian & Grogu

Sjajna vijest za sve ljubitelje Ratova zvijezda: Baby Yoda stiže na veliko platno! Jon Favreau režira novi film poznate franšize Star Wars koji će nositi naziv The Mandalorian & Grogu. Njegova produkcija će krenuti krajem godine.

Prema aktualnom planu, premijera film zakazana je za 22. svibnja 2026. godine.

The Mandalorian
The Mandalorian

Upravo je Jon Favreu autor serije The Mandalorian, prvog naslova koji je pronikao iz Star Wars franšize. Podsjetimo, radnja kreće pet godina nakon događanja iz filma Return of the Jedi iz 1983. godine.

Priča prati istoimenog lika kojeg je utjelovio glumac Pedro Pascal te njegove pokušaje da zaštiti ‘Dijete’. Riječ je o stvorenju iste vrste kao što je Yoda iz originalnog serijala. Serija ima tri sezone, a okrunjena je i prestižnim televizijskim nagradama. Dostupna je na platformi Disney+. Još jedna dobra vijest – trenutno je u razvoju četvrta sezona!

The Mandalorian

Film The Mandalorian & Grogu ujedno je i prvi potvrđeni naslov slavne franšize od kad je velika platna 2019. godine ugledao film Star Wars: The Rise of Skywalker. Trenutno nije poznato hoće li se nadolazeći film uklopiti u vremensku liniju akcijske serije, kao ni hoće li Pedro Pascal reprizirati svoju ulogu. Jedno je sigurno – mi to priželjkujemo!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori