Napokon znamo kada stiže drugo poglavlje hvaljene Netflixove horor serije

Napokon znamo kada stiže drugo poglavlje
hvaljene Netflixove horor serije

Stigao je prvi teaser trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje s novom pričom o duhovima u antologijskoj seriji The Haunting, čiji je Hill House osvojio gledatelje, kritiku, pa čak i kralja horora Stephena Kinga koji ju je ocijenio odličnom.

Radnja se u novoj sezoni dijelomično temelji na psihološkoj horor noveli The Turn of the Screw Henryja Jamesa, a odvija se oko Bly Manora i života njegovih stanara – živih, ali i onih mrtvih.

Smještena u Englesku 1980-tih, u fokusu zbivanja je Dani Clayton (glumi ju Victoria Pedretti) koju je Henry Wingrave (Henry Thomas) angažirao da se brine o njegovim nećacima nakon smrti njihovih roditelja, u izoliranoj vili Bly Manor. Ali, u vili ništa nije kako se na prvu čini i ovdje mrtvo ne znači da je otišlo…

Kreator i redatelj serije Mike Flanagan uspio je s Hill House priču o obitelji koja se useljava u kući duhova učiniti originalnom pa vjerujemo da će i nastavak u antologiji biti jednako dobar. Osim Victorije Pedretti koju smo gledali u The Haunting of Hill House, u novim ulogama vraćaju se i Henry Thomas, Kate Siegal i Oliver Jackson-Cohen.

The Haunting of Bly Manor na Netflix stiže 9. listopada.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori