Nova misteriozna serija za jesen, The Changeling uskoro stiže, a izašao je i prvi trailer
Nova misteriozna serija za jesen, The Changeling uskoro stiže, a izašao je i prvi trailer

Nova misteriozna serija za jesen, The Changeling uskoro stiže, a izašao je i prvi trailer

Na Apple TV+ stiže nova zanimljiva serija koju jedva čekamo pogledati. The Changeling je fantazijska horor drama koju su službeno prozvali bajkom za odrasle, horor pričom i avanturom. Serija će kroz osam epizoda pratiti glavnog lika Apolla. Kada je njegov otac nestao, ostavio je Apollu kutiju s knjigama te snove koji se vraćaju. Sada je Apollo i sam otac te on i njegova žena Emma počinju svoj zajednički život kao roditelji. No, tu stvari krenu misterioznim putem. Emma se počne ponašati čudno, a Apollu se vraćaju stari snovi.

The Changeling

Pustolovina o roditeljstvu

Isprva se čini kako Emma pati od post-porođajne depresije, ali kada počini užasan zločin i nestane, za Apolla je prekasno da joj pomogne. Tu počinje prava avantura u seriji, Apollova potraga za suprugom i sinom. Njegova avantura vodi ga na zaboravljeni otok, groblje puno tajni, šumu u kojoj još uvijek žive svakakve legende te na kraju na mjesto koje je mislio da je davno zaboravio. Ovo je opis serije koji za sada imamo, a moramo priznati kako zvuči uzbudljivo i zanimljivo. Volimo dobru misteriju tako da se veselimo novoj seriji koja će nam konzumirati život.

The Changeling je temeljen na istoimenom romanu autora Victora LaVallea, a uloga Apolla pripala je LaKeithu Stanfieldu kojeg znamo iz serije Atlanta i filmova Get Out i Judas and the Black Messiah za kojeg je pokupio i nominaciju za Oscara. LaKeith je i izvršni producent serije. Osim njega, u seriji glume i Adina Porter, Alexis Louder, Clark Backo i Samuel T. Herring.

The Changeling
The Changeling

Serija će nam stići na Apple TV+ 8. rujna ove godine, a sada su izbacili i prvi trailer u kojem vidimo što možemo očekivati. Odavno nismo pogledali dobru fantasy seriju tako da nas je ova vijest obradovala te smo sigurni kako ćemo je pogledati na jesen.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori