Disney+ platforma stiže u Hrvatsku
Disney+ platforma stiže u Hrvatsku

Disney+ platforma stiže u Hrvatsku

Streaming platforme posljednjih su godina s lakoćom promijenile način na koji svakodnevno konzumiramo filmove i serije. Osim giganta Netflixa i HBO Max-a, sada ćemo u Hrvatskoj na raspolaganju imati još jednu platformu iz tog elitnog društva. 14. lipnja na domaće tržište stiže Disney+ koji će pretplatnicima ponuditi pregršt sadržaja. Od popularnih serija Disney produkcije, do filmova koji su postali klasici, sada će sve biti dostupno na jednom mjestu.

 

Sadržaj za sve dobne skupine

Dugometražni i dokumentarni filmovi, akcijske i animirane serije te sadržaj kraćeg formata samo je dio onoga što sadrži čarobni svijet Disney+ platforme. Platforma je predstavljena prije nepune tri godine, a danas sadrži preko 2000 naslova. U ogromnoj kolekciji naslova iz Disney produkcije nalazi se sadržaj namijenjen svim dobnim skupinama. Novi filmski naslovi također su dostupni netom nakon kino premijere.

Korisnici u Hrvatskoj će tako imati pristup Star Wars serijama The Book of Boba Fett i obje sezone planetarno popularnog The Mandalorian. Ljubitelji superheroja sada će definitivno doći na svoje, budući da ih na platformi očekuje čak 55 naslova iz Marvelovog fantastičnog svijeta.

Novi naslovi i stariji klasici

Tu je i preko 300 naslova Disneyja i Pixara koji su u kinima redovito bili veliki hitovi. Od zabavnog sadržaja pretplatnici će moći gledati naslove kao što su originalna hit humoristična serija Only Murders in the Building, limitirana serija Pam and Tommy, The Kardashians, Queens, misteriozni triler Death on the Nile u režiji Kennetha Branagha koji se pojavljuje i u glavnoj ulozi. Tu su također i The Simpsons te posljednje sezone Grey’s anatomy, 9-1-1 i Black-ish.

Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu. Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, mogućnost gledanja odabranih naslova u 4K kvaliteti, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

Foto: IMDB

Učitati još
Zatvori