Svi novi Marvelovi filmski hitovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Svi novi Marvelovi filmski hitovi na
Ljetnoj pozornici Tuškanac

Ant Man and Wasp

I ovaj tjedan potražite filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvorenom uz niz akcijskih avantura i veliku turneju Marvelovim filmskim univerzumom. Prvi red do mora filmova, novi program naslova iz redovite kinodistribucije na Ljetnoj pozornici Tuškanac, u drugom tjednu kolovoza donosi: Solo: Priča iz Ratova zvijezda, Deadpool 2, Black Panther, Ant-Man i Wasp te Osvetnici: Rat beskonačnosti.

Filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvorenom u Zagrebu

U utorak, 7. kolovoza gledamo Solo: Priča iz Ratova zvijezda, spinoff popularne franšize koji iznosi niz detalja Hanove mitologije. Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Ant Man and Wasp

Ant Man and Wasp

Ant Man and Wasp

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio i stiže na Ljetnu pozornicu Tuškanac veći, bolji i gluplji nego ikada prije u akcijskoj avanturi Deadpool 2 koja je na rasporedu u srijedu, 8. kolovoza. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba, moraš igrati prljavo.

Black Panther

Black Panther

Black Panther

Sve do kraja tjedna nastavljamo putovanje Marvelovim filmskim univerzumom. Akcijska avantura Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Black Panther prikazuje se u četvrtak, 9. kolovoza.

U petak, 10. kolovoza na rasporedu je Ant-Man i Wasp. Dok Scott Lang (Paul Rudd) balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkrivaju tajne njihove prošlosti.

Deadpool 2

Deadpool 2

Subota, 11. kolovoza rezervirana je za akcijsku avanturu Osvetnici: Rat beskonačnosti. Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti nastajao je deset godina, a obuhvaća cijeli Marvelov filmski univerzum. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Osvetnici

Osvetnici

Osvetnici

Osvetnici

Učitati još
Zatvori