Super vijesti: Ghostbusters se vraćaju na kino platna u originalnom postavu

Super vijesti: Ghostbusters se vraćaju na
kino platna u originalnom postavu

Kada bismo morali izdvojiti nekolicinu filmova koji su nam obilježili djetinjstvo i mladenačke dane, u užem izboru svakako bi se našli i Ghostbusters. Zato nas je na samom početku ove godine oduševila vijest kako se omiljeni Ghostbusters u 2020. vraćaju na kino platna!

Inače, Ghostbusters, tj. Istjerivači duhova američka je kultna fantastična komedija iz 1984. koju je režirao Ivan Reitman prema scenariju kojeg su napisali Dan Aykroyd i Harold Ramis. Priča se vrti oko četvorice znanstvenika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Istjerivači duhova postali su najkomercijalniji film 1984. godine zaradivši gotovo 239 milijuna američkih dolara u kinima SAD-a, a polučili su dva nastavka – Istjerivači duhova 2 i Istjerivači duhova 3 iz 2016. s Kristen Wiig, Kate McKinnon i Melissom McCarthy te Chrisom Hemsworthom.

Ovaj novi nastavak koji nam u kina stiže 2020. godine, nastao je pod režiserskom i autorskom palicom Jasona Reitmana, sina Ivana Reitmana, originalnog tvorca Ghostbusters filma, a većinu godine to su otprilike bili jedini poznati detalji oko novog poglavlja Ghostbustersa. To je ostavilo mnogo prostora za spekulacije hoćemo li kao Istjerivače duhova ponovno vidjeti dobro nam poznata lica, a odgovor na to pitanje i nedoumicu napokon smo dobili danas!

Na oduševljenje mnogih, radi se o dobrom, starom postavu glumaca, kojeg predstavljaju Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver i Annie Potts. Oni su svoje dijelove već snimili, a osim što je potvrdio vijest kako će gore navedeni glumci igrati i u novom nastavku Ghostbusters2020, Dan je u jednom talk showu također izjavio sljedeće:

“Jason Reitman napisao je prekrasan, srčani scenarij koji uzima originalni DNA iz prva dva filma i prenosi ga direktno novoj, trećoj generaciji zvijezda, glumaca i likova. Bill, Sigourney, Annie i ja već smo odradili snimanje vezano uz svoje uloge i bilo je vrlo uzbudljivo vratiti se i raditi na ovim novim idejama i novoj perspektivi priče.”

Trailer za film pogledati možete ovdje.

Foto: Ghostbusters

Učitati još
Zatvori