Uskoro stiže novi streaming servis koji u naše domove donosi najveće kino hitove
Uskoro stiže novi streaming servis koji u naše domove donosi najveće kino hitove

Uskoro stiže novi streaming servis koji u naše domove donosi najveće kino hitove

Koncipirana kao platforma koja na jednom mjestu okuplja najbolje priče vodećih svjetskih studija, SkyShowtime je osmišljen s ciljem ponude izobilja kvalitetnog i zabavnog sadržaja. Prvenstveno se to odnosi na najpopularnije serije i filmove u kojima će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe.

Spomenuti streaming servis je prvotno lansiran u Nordijskim zemljama, a njegove usluge će od 14. prosinca biti dostupne za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Crnu Goru, Bugarsko i Kosovo.

Kućno kino

SkyShowtime korisnicima omogućava da u vlastitom domu uživaju u najvećim kino hitovima. U prvom redu to se odnosi na ekskluzivne televizijske premijere aktualnih kino filmova proizašli iz velikih studija Paramount Pictures i Universal Pictures. Samo neki od filmskih naslova u kojima ćete ubrzo moći uživati su Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Belfast i The Bad Guys.

Sadržaj za sve generacije

Uz spomenute filmske naslove, platforma donosi i  premium igrane serije, sadržaj za djecu i obitelj, kao i odabrani izbor kultnih naslova svjetskih produkcijskih kuća. A sve to, kako bi gledaoci imali potpuni užitak strimovanja na jednom mjestu. SkyShowtime će također, sadržavati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe. Više o njima možete doznati ovdje.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori