Najzabavniji film ove godine? Trailer nas je nasmijao do suza
Najzabavniji film ove godine? Trailer nas je nasmijao do suza

Najzabavniji film ove godine? Trailer
nas je nasmijao do suza

U domaća je kina ovih dana stigla vrlo osebujna (crnohumorna) komedija imena Strays (Pušten s lanca). Kao što originalni naziv sugerira, u fokusu su psi lutalice koji su se našli na vrlo posebnom zadatku. Radnja prati napuštenog psa Reggieja koji se udružuje s nekoliko lutalica kako bi se osvetio svom nasilnom vlasniku. Režiju filma potpisuje Josh Greenbaum, redatelj koji je prethodno radio na uspješnim televizijskim projektima New Girl i Fresh Off the Boat.

Svoj glas naslovnom je junaku posudio komičar Will Ferrell, a njegovoj psećoj družini glasove su podarili Jamie Foxx, Isla Fisher i Randall Park.

Drugačija priča o četveronožnim ljubimcima

Na prvi pogled, Strays je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas Reggie izgubi vlasnika te kreće u nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio… Ipak, ovaj je film lišen pretjerane slatkoće.

Njegov povratak vođen je osvetom, a u planiranje iste pomoći će mu novopečeni prijatelji –  Bug, bostonski terijer koji vjeruje u slobodu pasa, Maggie, pametna australska ovčarka koja biva zanemarena od strane vlasnika zbog novog šteneta te Hunter, tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu. Njihov cilj je Douga ostaviti bez stvari koje najviše voli….

Doza razonode

Film je po premijeri stekao miješane kritike – dok su jedni u njemu pronašli sjajnu razonodu, drugi su ga okarakterizirali kao osrednju komediju. Zamjeraju mu što trailer, koji vas čeka u nastavku, zapravo donosi najzanimljivije dijelove filma te da obećavajući scenarij nije izbrušen do kraja.

Ipak, naslov je to koji donosi željenu dozu razonode uz dirljive trenutke vezane uz glavne aktere radnje. U filmu Strays zasigurno će uživati ljubitelji četveronožnih ljubimaca!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori