Što sve Motovun Film Festival donosi u Zagreb prije samog Motovuna?

Što sve Motovun Film Festival donosi u
Zagreb prije samog Motovuna?

Od 23. svibnja Motovun Film Festival pali projektore i podiže platna, i kroz lipanj i srpanj bit će posvuda – Nesvrstani, Skrivene projekcije, Kino kod nas, Motovunsko zagrijavanje – pregršt odličnih filmova s projekcijama na na sve strane.

Motovun Film Festival na Nesvrstanima

Tijekom Nesvrstanih – Tjedna za ljude i umjetnost u organizaciji Laube Motovun Film Festvial jedan je od ključnih igrača: pretstavljaju četiri filmske projekcije i jedan filmski superspektakl, a koji se održava večeras – film uz koji Mrle, Ivanka i band sviraju uživo, a sudjeluje i publika.

Četvrtak / 24.05.2018  MrLee&IvaneSky uživo: Tuvalu (Veit Helmer)
Petak / 25.05.2018 KLASICI XXI STOLJEĆA – MICHAEL HANEKE: Zbavne igre
Subota / 26.05. 2018 DVA FILMA O SLIKAMA: L.A.nedovršeno /Igor Mirković/ + Krađa (Lukas Nola)
Nedjelja / 27.05. KLASICI XXI STOLJEĆA – ULRICH SEIDL – Pasji dani

Sve projekcije počinju u 21. sat i ulaz je slobodan – filmovi se gledaju na potvorenom.

Motovun u Zagrebu

No, nakon Nesvrstanih pripremite se za skrivene projekcije od 14. lipnja do 9. srpnja u Zagrebu –  četiri projekcije kultnih antologijskih filmova na četiri neočekivane lokacije (koje su povezane sa sadržajem filma). Prošlih smo godine gledali TA DIVNA STVORENJA U Zoološkom vrtu, LET IZNAD KUKAVIČJEG GNIJEZDA u bolnici Vrapče, DR STRANGELOVE u Kockici, RALJE na bazenu i FRANCUSKI PREMIJER u zgradi Vlade RH – a što smo vam pripremili ove godine? Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavjesti o besplatnim projekcijama – više na – skrivene.motovunfilmfestival.com. Nakon skrivenih projekcija slijedi Motovunsko zagrijavanje od 17. do 19. srpnja – nekoliko dana uoči festivala, pogledajte neke od najboljih filmova prošlih izdanja festivala u ljetnom kinu Tuškanac, Prebacite se u motovunski mentalni skop, jer festival samo što nije počeo. I ne zaboravite – Motovun Film Festival počinje 24. srpnja i donosi pet najboljih filmskih i festivalskih dana u godini!

Učitati još
Zatvori