Legendarna Anđelka premijerno u Splitu i Zagrebu. Otkrivamo sve o hit predstavi
Legendarna Anđelka premijerno u Splitu i Zagrebu. Otkrivamo sve o hit predstavi

Legendarna Anđelka premijerno u Splitu i
Zagrebu. Otkrivamo sve o hit predstavi

Glumica Anđelka Stević Žugić, jedna je od najomiljenijih glumica regije koju najbolje znamo iz serije Andrija i Anđelka, ima novu humorističnu monodramu Šta me OPET snađe o vječno aktualnoj temi razvoda.

Premijerno dolazi u Split 22.5. u dvoranu Lora i Zagreb u Kino SC 24.5. !

Igrala je u izuzetno uspješnim serijskim i filmskim projektima, među kojima su Ne diraj mi mamu, Šetnja s lavom, Jedini izlaz, Nebesa, Radio Mileva, Šutnja 2 itd.

O monodrami

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević , u svojim kasnim 30-im, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova. Ipak, Joka se ne želi predati. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava stvoriti “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene kad nastanu kratki spojevi u glavi i u životu.

Anđelka - Šta me opet snađe

Šta me OPET snađe?

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda. Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne nasmijati se u lice izazovima i kažu: Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!

Anđelka - Šta me opet snađe

Ulaznice možete potražiti na svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske te online. Početak predstave počinje točno u 20:00h, a vrata se otvaraju u 19:30h.

Ulaznice link SPLIT: https://www.entrio.hr/event/andjelka-u-splitu-sta-me-opet-snadje-18049
Ulaznice link ZAGREB: https://www.entrio.hr/event/andjelka-u-zagrebu-sta-me-opet-snadje-18048

Foto: PR

Učitati još
Zatvori