Novi Spider-Man u kina stiže već prvog dana lipnja
Novi Spider-Man u kina stiže već prvog dana lipnja

Novi Spider-Man u kina stiže
već prvog dana lipnja

Prvog dana lipnja, u sva kina dolazi Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet, drugi nastavak izuzetno nagrađivanog hita Spider-Man: Novi svijet koji je na velike ekrane doveo svježi pristup najpopularnijem superheroju i mladog Milesa Moralesa kao novog Spider-Mana. Prema dosad viđenom traileru, novi nastavak obećava još napetiju priču, još superjunaka i još spektakularnije animacijske podvige.

Prvi trailer nastavka prikazuje Milesa Moralesa u bogatom Spider-svijetu koji vrvi intrigantnim verzijama ovog superjunaka u nekoliko prekrasnih stilova animacija. Nakon ponovnog ujedinjenja sa Gwen Stacy, Miles Morales, brooklynski prijateljski nastrojen Spider-Man iz susjedstva katapultira se u drugi svemir, gdje susreće tim Spider-ljudi zaduženih za zaštitu Multiverzuma. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se suočiti s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spider junacima i mora ponovno naučiti što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli…

Zanimljivo, ovaj trailer postao je najgledaniji trailer za Marvelov film u prvih 24 sata prikazivanja jer je na svim kanalima zajedno pregledan čak 148 milijuna puta, čime je nadmašio veliku konkurenciju superherojskih filmova Marvel Universea. Nakon velikog uspjeha Spider-Man trilogije s Tomom Hollandom, ova animirana trilogija s Milesom Moralesom donosi potpuno novo ruho najpopularnijem superjunaku u povijesti, a animacijski podvizi već su prvom filmu priskrbili najveće nagrade filmskog svijeta.

Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet obećaje neviđenu superherojsku avanturu, a od 1. lipnja stiže i u originalnoj i u sinkroniziranoj verziji. U sinkroniziranoj verziji nastavka glasove Milesu i Gwen i dalje daju Adnan Prohić i Anja Nigović. U ulozi Petera B. Parkera vraća se Frano Mašković, a kao Milesovi roditelji i u ovom nastavku su Tarik Filipović i Ana Begić. Novim Spider-likovima glasove će dati i Dušan BućanDaniel Dizdar Ksenija Marinković, a zasad nepoznatu ulogu ima i popularni TikTok stručnjak Dario Marčac!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori