Trailer za novu sezonu serije ‘Sluškinjina priča’ doveo nas je na rub neizvjesnosti

Trailer za novu sezonu serije ‘Sluškinjina priča’ doveo nas je na rub neizvjesnosti

Serija je u nekoliko godina postala jedna od najrelevantnijih novijih TV hitova koji svi trebamo gledati. Gurnula je Elizabeth Moss u prvi plan i oživjela priču Margaret Atwood iz 1985. godine. Četvrta sezona serije ‘Sluškinjina priča’ napokon je dobila prvi trailer.

Četvrta sezona najnapetija dosad?

Četvrta sezona serije ‘Sluškinjina priča’ čija je premijera odgođena na 2021. godinu, jučer je dobila prvi teaser. Trailer nas vodi u nastavak borbe protiv totalitarnog režima u Gileadu i neizvjenost što će se dogoditi s Juneinim (Moss) životom nakon što zadobije metak. June preuzima inicijativu i vodstvo u Gileadu u srcu revolucije dok pokušava odvesti djecu i žene u sigurnu Kanadu.

Priča o kojoj se ne prestaje govoriti

Od 2016. godine kad se serija počela prikazivati, društvene mreže preplavile su jezive crvene odore. Snimljena je po romanu Margaret Atwood iz 1985. godine i predstavlja distopiju u relativno bliskoj budućnosti. ‘Sluškinjina priča’ govori o događanjima neposredno nakon Drugog američkog građanskog rata kad vlada teokratska diktatura u kojoj ženska  prava ne postoje. Potresna priča u oduševila je svijet i osvojila osam Emmyja nakon prve sezone.

Nedavno je izašla i nova knjiga autorice kao nastavak ‘Sluškinjine priče’, a o čemu se radi provjerite ovdje.

Učitati još
Zatvori