Shrekov povratak na velika platna: U pripremi je  peti nastavak
Shrekov povratak na velika platna: U pripremi je  peti nastavak

Shrekov povratak na velika platna: U
pripremi je peti nastavak

Moramo priznati kako smo prateći vijesti iz svijeta filma stekli dojam da razdoblje pred nama donosi niz novih nastavaka kako igranih, tako i animiranih filmova. Dojma smo kako je riječ o vodećem trendu u američkoj industriji zabave, a tome svakako ide u prilog i podatak kako je devet od deset najgledanijih naslova u protekloj godini bilo – nastavak!

Mogli bismo zaigrati i igru “Pogodite koji će kino hit sljedeći dobiti nastavak?”, a po svemu sudeći u pravu bi bili oni koji su kao odgovor na ovo (doduše imaginarno) pitanje predložili Shreka.

Producent Chris Meledandri u razgovoru za Varitey dao je naslutiti kako bi animirani film Shrek uskoro mogao dobiti peti nastavak. Ne kaže se uzalud da gdje ima dima, ima i vatre pa se između redova dalo naslutiti kako nastoji obnoviti suradnju s glumcima koji su posudili glasove u izvorniku.

Riječ je o Mikeu Myersu, Cameron Diaz i Eddieju Murphyju, koji je ranije ove godine priznao kako bi se rado upustio u tu avanturu.

Ova ideja svakako je vođena prošlogodišnjim uspjehom animiranog filma Puss in Boots: The Last Wish, koji je svojevrsni spin off Shreka.

A da možda neće biti jedini samostalni projekt proizišao iz Shrek franšize poželio je upravo Eddie Murphy koji je u spomenutom razgovoru priznao kako bi volio da njegov lik Magarca dobije vlastiti film. Kako je krenulo, možda mu se i ta želja uskoro ostvari…

 

Učitati još
Zatvori