Stiže druga sezona serije Sex Education

Stiže druga sezona serije Sex Education

Sex Education jedna je od najboljih serija koju smo gledali ove godine. Iskrena i duhovita, prva sezona serije Sex Education upoznala nas je sa smušenim tinejdžerom Otisom (glumi ga Asa Butterfield), njegovim prijateljima iz srednje škole Moordale Secondary i njegovim životom s majkom seks terapeutkinjom koju je odlično odigrala Gillian Anderson.

Nakon što se početkom nove školske godine sprijateljuje s buntovnicom Maeve (glumi ju Emma Mackey), spletom okolnosti, njih dvoje započinju neku vrstu seksualne terapije u školi. Kako radnja odmiče, svaka epizoda otkriva vam nove detalje iz života glavnih i odlično razrađenih sporednih likova koji su, čak i kada su ozbiljni, obrađeni na jednostavan i iskren način.

Sve što znamo o drugoj sezoni serije Sex Education

Iako se već neko vrijeme priča o drugoj sezoni, Netflix je konačno otkrio da nova sezona serije Sex Education stiže u siječnju sljedeće godine, točnije 17. siječnja. U osam epizoda druge sezone vraćamo se u idilično mjesto u Velikoj Britaniji i manje idilične živote učenika škole Moordale Secondary.

Otis će se truditi podići vezu sa svojom djevojkom Olom na višu razinu, ali i održati prijateljstvo s Maeve. U drugoj sezoni ponovno se vraćaju i njegov najbolji prijatelj Eric, problematičan, no iznimno osjećajan sin ravnatelja škole Adam i drugi vibrantni likovi i učenici srednje škole Moordale Secondary u kojoj epidemija klamidije skreće pozornost na potrebu za boljim seksualnim obrazovanjem.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori