Ovo su četiri serije na Netflixu čije nove sezone jedva čekamo
Ovo su četiri serije na Netflixu čije nove sezone jedva čekamo

Ovo su četiri serije na Netflixu čije
nove sezone jedva čekamo

Kada počnemo gledati neku seriju koja nam se jako svidi na prvu, samo je pitanje vremena kad ćemo ostati bez novih epizoda te ćemo rasplet dočekati tek u novoj sezoni koju onda nestrpljivo čekamo, stalno provjeravajući je li stigla najava. Danas vam donosimo omiljene serije na Netflixu čije smo nastavke nestrpljivo čekali. I dočekali. The wait is over! A koje ćemo serije gledati do kraja ljeta, provjerite OVDJE.

Black Mirror

Povratak Black Mirror serije dolazi kao jedno veliko iznenađenje jer smo izgubili svaku nadu da ćemo je ponovo gledati. Vijest o šestoj sezoni Black Mirror serije i otkrivanje glumačke ekipe koja će biti dio projekta, ugodno nas je iznenadila. Naime, jedan od autora serije Charlie Brooker je 2020. godine u jednom intervjuu rekao da ovo nije pravi trenutak za snimanje serije o raspadanju društva. Možda smo malo prenaglili sa zaključkom da su ove riječi značile i kraj serije jer su on i autorica Annabel Jones dogovorili snimanje nove sezone popularne SF serije. U svakom slučaju, serija čiju novu sezonu nestrpljivo čekamo.

Vikings: Valhalla

Povijesna dramska serija Vikinzi: Valhalla ostavila nas je na pola (i manje) prve sezone, nakon odličnih kritika gledatelja. Kada je početkom godine objavljena na Netflixu, imali smo priliku pogledati samo osam, od naručene 24 epizode. Prvih devet dana prikazivanja bila je jedna od gledanijih serija te smo se zapitali šta se dogodilo. Međutim, na našu sreću u ožujku nas je Netflix obradovao i potvrdio nastavak druge sezone kao i da treća počinje sa snimanjem krajem ove godine.

Vikings: Valhalla

You

Kada Gossip girl postane opsesivni muškarac i ubojica, ne možemo tako lako prihvatiti kraj. Makar bio samo kraj sezone.  Penn Badgley je svojom izvedbom narcisoidnog psihopata oduševio dotadašnje obožavatelje Gossip Girl i počela je nova era za ovog mladog glumca. Vodimo se mišlju da se čekanje isplati jer je već najavljena nova sezona najboljeg triler serije na Netflixu – YouJoe. O čemu razmišljaš? Šta si to smislio sada? Saznat ćemo uskoro.

You Penn Badgley

Emily in Paris

Iza ove serije stoji tim koji je radio i na kultnoj seriji Sex and The City, što je posebno razveselilo sve ljubitelje mode. Romantični prizori Pariza, mlada žena koje se poslovno probija u nepoznatom gradu, atmosfera koja će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, dio su zašto je ova serija na našoj listi serija čiji nastavak čekamo.  Uskoro nas očekuje treće poglavlje, a potvrđena je i četvrta sezona. Jedva čekamo vidjeti što nam je Patricia Field ovoga puta pripremila.

Foto: Profimedia

Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori