Stiže i treća sezona Netflixove serije ‘You’

Stiže i treća sezona Netflixove
serije ‘You’

Priča Joea Goldberga i Love Quinn još nije gotova. Netflix je jučer službeno potvrdio da će serija ‘You’ dobiti i treću sezonu.

Druga sezona počela se prikazivati 26. prosinca, a ako ju još niste pogledali do kraja, najbolje da sada prestanete čitati članak. U slučaju da ste odgledali svih 10 epizoda, onda znate da Joe i Love žive u predgrađu Los Angelesa i očekuju bebu. Ali, na samom kraju posljednje epizode sasvim je jasno da ova ljubavna priča neće imati tako sretan kraj jer Joe ipak ne može protiv svojih poriva.

Serija ‘You’ djelomično se temelji na knjigama Caroline Kepnes. Nakon premijere 2019., postala je peta najpopularnija serija na Netflixu. I druga sezona osvojila je publiku pa ne čudi što je Netflix naručio još 10 epizoda.

Penn Badgley koji je utjelovio Joea Goldberga i Victoria Pedretti koja glumi Love Quinn vraćaju se i u trećoj sezoni koja će premijeru imati 2021. godine.

Joe se u drugoj sezoni preselio iz New Yorka u Los Angeles kako bi pobjegao od svoje prošlosti i počeo ispočetka nakon što je njegova posljednja ljubavna veza završila ubojstvom. Zadnje što Joe ima na umu jest nova ljubav, ali nedugo nakon dolaska u L.A., ipak se zaljubljuje, i to u djevojku imena Love. Hoće li se povijest ponoviti? Joe, koji se sada predstavlja kao Will, dovoljno je lud da to dozna….

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori