Na Netflix stiže ‘That ’90s Show’: spin-off slavne serije ‘Lude sedamdesete’
Na Netflix stiže ‘That ’90s Show’: spin-off slavne serije ‘Lude sedamdesete’

Na Netflix stiže ‘That ’90s Show’: spin-off slavne serije ‘Lude sedamdesete’

Jedan od najavljenih novih naslova kojima se posebno radujemo zasigurno That ’90s Show. Riječ je o spin-offu kultne serije Lude sedamdeseteThat ’70s Show) koji ćemo, prema najavama, na Netflixu moći gledati iduće godine.

Radnja serije smještena je 15 godina od službenog datuma završetka serije, odnosno u 1995. godinu. U njezinom središtu nalazi se Leia Forman, kćer Erica Formana i Donne Pinciotti, likova čiju smo ljubavnu priču pratili u originalnom serijalu.

Što nam donosi nova serija?

Prema do sada poznatim podatcima, serija započinje kada tinejdžerica dolazi provesti ljeto s očevim roditeljima, bakom Kitty i djedom Redom koji žive u mjestu Point Place u saveznoj državi Wisconsin. Serija pratiti Leiju i njezine prijatelje u onome što očekujemo vidjeti kao pogled na podrumsko druženje iz 90-ih, srednjoškolsku dramu i prve ljubavi. U prijevodu lude sedamdesete, postaju lude devedesete.

“Seks, droga i rock ’n roll never dies nikad ne umiru, samo mijenjaju ruho”, istaknuto je u najavi nove serije.

lude sedamdesete
lude sedamdesete

Povratak “lude ekipe”

U ulogama Kitty i Reda ponovno ćemo imati priliku vidjeti glumce Debru Jo Rupp i Kurtwood Smith. Obožavatelje originalne serije zasigurno će razveseliti vijest kako ćemo ponovno imati priliku vidjeti i likove Erica, Donne, Jackie, Kelsa i Feza, odnosno glumce Tophera Gracea, Lauru Prepon, Milu Kunis, Ashtona Kutchera i Wilmera Valderramu.

Od originalne postave izostat će tek Hyde, odnosno glumac Danny Masterson, koji se neće pojaviti zbog kaznenog suđenja do kojeg je došlo nakon što su protiv njega podignute optužnice za silovanje triju žena.

lude sedamdesete

Nova generacija obitelji Forman

Glavna uloga ovoga je puta pripala mladoj glumici Callie Haverda. Do sada je poznato kako je njezin lik Leie Forman pametan poput svoje majke, ali i lukav poput oca. Ona žudi za pustolovinom, no nije sigurna gdje i kako započeti. Sve se mijenja kada upozna najbolju prijateljicu na mjestu za koje to nikada nije očekivala –  pokraj kuće njezina bake i djeda u Point Placeu.

Serija bi na male ekrane trebala stići naredne godine, a mi je s nestrpljenjem iščekujemo.

Foto: imdb

Učitati još
Zatvori