Stigli su prvi prizori iz ‘Game of Thrones’ prequela koji će se navodno snimati i u Hrvatskoj

Stigli su prvi prizori iz ‘Game of Thrones’ prequela koji će se navodno snimati i u Hrvatskoj

Malo je serija koje su obilježile prošlo desetljeće kao što ga je obilježila Game of Thrones. Kultna TV priča nastala po romanima Georgea R.R. Martina dosegnula je vrhunac 2018. godine kad je izašla posljednja sezona serije. Svijet u koji nas je serija HBO-a uvukla nije došao kraju jer je u međuvremenu potvrđeno snimanje prequela pod nazivom House of Dragons.

Upravo smo je za novu seriju HBO nedavno objavio prve fotografije!

House of Dragons – priča zbog koje je sve počelo

Radnja prequela smještena je 300 godina prije radnje originalne serije, u doba kad Targaryenovi vladaju Westerosom i njihova je obitelji na tronu. Ponajviše će se radnja vrtjeti oko predaka Daenerys Targaryen, princeze Rhaenyre Targaryen i princa Daemona Targaryena koje će utjeloviti Emma D’Arcy (Truth Seekers) i Matt Smith (The Crown). Nemilosrdnog Lorda Corlysa Velaryona kojeg još nazivaju The Sea Snake odigrat će Steve Toussaint, dok će like Alicent Hightower glumiti britanska glumica Olivia Cooke (Ready Player One, The Sound of Metal).

Serija House of Dragons nema potvrđen datum izlaska, ali navodno bi trebala imati premijeru tijekom 2022. godine. Game of Thrones posebno je interesantna hrvatskim gledateljima zbog snimanja u Dubrovniku, a kako piše britanski GQ, i ovog bi se puta produkcija trebala vratiti na jug Hrvatske!

Foto: Instagram / HBO

Učitati još
Zatvori