Novi ‘Seks i grad’ upravo je dobio prvi trailer, a gledamo ga vrlo brzo

Novi ‘Seks i grad’ upravo je dobio prvi trailer, a gledamo ga vrlo brzo

Nova Max Original serija And Just Like That…, novo poglavlje kultne HBO serije Seks i grad, imat će premijeru 9. prosinca na HBO GO-u, kada u ponudu stižu prve dvije epizode. Svakog idućeg četvrtka izlazit će po jedna epizoda, od ukupno 10. 

Od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, serija „I tek tako“ prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

U seriji glume i Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler. Izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi i Michael Patrick King. Scenarij potpisuju Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg i Elisa Zuritsky. Autor HBO serije „Seks i grad“ je Darren Star, a bazirana je na istoimenoj knjizi Candace Bushnell. 

Radnja se fokusira na prijateljstvo Carrie, Mirande i Charlotte koje pokušavaju navigirati kroz kompliciranu svakodnevicu i odnose koji se drastično razlikuju sad kad su u svojim 50-ima nego kad su bile u 30-ima. Produkcija je otkrila da će svemir Seks i grada biti puno drugačiji uz napredak društvenih mreža i svijet kakav danas poznajemo. Potvrđeno je čak i da će obraditi temu pandemije koronavirusa.

Već smo s prvim fotografijama posvjedočili povratku mode kao glavnog lika u seriji, a možemo početi odbrojavati do izlaska serije!

Foto: Profimedia.hr, PR

Učitati još
Zatvori