Izašao je trailer za dugoočekivani film s Kate Winslet i Saoirse Ronan

Izašao je trailer za dugoočekivani film s
Kate Winslet i Saoirse Ronan

Kate Winslet i Saoirse Ronan tumače glavne uloge u dugooočekivanom filmu “Ammonite” koji mnogi već vide u utrci za Oscara.

Radnja filma odvodi nas u 1840-te u Veliku Britaniju, gdje Winslet tumači ulogu Mary Anning, paleontologinju koja radi na jugu zemlje. Iza nje su godine u kojima je ostvarila nekoliko velikih geoloških otkrića, a sada živi tiho, skupljajući sitne fosile koje prodaje turistima i tako zarađuje za sebe i svoju bolesnu majku. No, život će joj se početi mijenjati kad ju posjeti bogati turist koji je moli da se pobrine za njegovu suprugu Charlotte (Saoirse Ronan), koja boluje od “melankolije”. Nudi joj novac u zamjenu da Charlotte s njom istražuje fosile. Iako se u početku zbog razlika u karakteru i društvenim staležima ne slažu, Mary i Charlotte s vremenom počinju stvarati poseban odnos i zaljubljuju se.

“Ammonite” je režirao Francis Lee, a u filmu sporedne uloge imaju Gemma Jones, Fiona Shaw, James McArdle i Alec Secareanu. Film je trebao biti prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu koji je otkazan zbog pandemije. Stoga će premijerno biti prikazan u rujnu, na Toronto Film Festivalu, koji će održati virtualni screening za medije. U kinima bi se trebao pojaviti 13. studenog. U međuvremenu, pogledajte trailer za ovu romantičnu dramu koju jedva čekamo pogledati!

Učitati još
Zatvori