‘Sav taj jazz’ nova je skrivena projekcija Motovun Film Festivala

‘Sav taj jazz’ nova je skrivena
projekcija Motovun Film Festivala

… No još je tajna gdje će se održati!

Previše posla i želja za slavom lak su put do stresa kojeg mnogi liječe raznim opijatima. Još je teže kad je riječ o profesijama u kojima je mnogo taštine poput showbizza i scenskih umjetnosti. Zla kob nije zaobišla ni Joea Gideona, koji svoje poslovne i privatne probleme nastoji riješiti tabletama i alkoholom. Junak je to kultnog plesnog filma Sav taj jazz redatelja Boba Fossea, treće ovogodišnje Skrivene projekcije Motovun Film Festivala koja će se na još uvijek tajnoj lokaciji održati u četvrtak, 5. srpnja.

Sav taj jazz

Ova fantastična mjuzikl drama iz 1979. godine temeljena je na životu Boba Fossea, inače glasovitog brodvejskog redatelja i koreografa. Roy Scheidertumači ulogu autodestruktivnog koreografa koji na Broadwayu priprema predstavu, za njega krunu karijere. Pritom iscrpljuje i plesače i sebe zbog čega konzumira veliku količinu opijata te balansira između djevojke, brojnih ljubavnica, bivše supruge i kćeri. Preopterećen dolazi do ruba ponora i zabrine se za svoj život, no možda je već prekasno za izmučeno tijelo i srce.

Sav taj jazz, nagrađen s četiri Oscara, sa Scheiderom i Jessicom Lange u glavnim ulogama, opisuju kao film s mnogo pjesme i plesa u kojem mogu uživati i oni koji ne vole mjuzikle. Za uživanje u filmu na atraktivnoj lokaciji, koju otkrivamo dan prije projekcije, potrebno je prijaviti se na newsletter na stranici skrivene.motovunfilmfestival.com.

I ova projekcija, koju MFF donosi u suradnji s Addiko bankom je besplatna. U međuvremenu zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival(24.-28.7), postani motovunski šatoraš (besplatno spavaj u kampu) i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna. Paket SVE PO 15 KUNA na akciji je do 10. srpnja na online servisu Kupi ulaznicu.hr. Ulaznice je moguće kupiti i uživo na Skrivenim projekcijama.

Foto: All That Jazz

Učitati još
Zatvori