Ova nova serija na IMDb-u ima ocjenu 9,4, a dostupna je na YouTubeu
Ova nova serija na IMDb-u ima ocjenu 9,4, a dostupna je na YouTubeu

Ova nova serija na IMDb-u ima ocjenu 9,4,
a dostupna je na YouTubeu

Prilikom pretraživanja najboljih novih naslova pojavilo se ime koje nas odvodi na drugi kraj svijeta, točnije u Indiju. Upravo iz ove zemlje dolazi serija Sapne Vs Everyone, naslov izvorno predstavljen u prosincu 2023. godine, koji se na popularnoj stranici za recenziranje filmskog i televizijskog sadržaja IMDb može pohvaliti iznimno visokom ocjenom 9,4.

Sapne Vs Everyone

No, ono što je posebno zanimljivo jest da ova serija nije kreirana za određeni streaming servis ili televizijsku kuću, već je nastala od strane indijske medijske kompanije Viral Fever, skraćeno TVF, specijalizirane za kreiranje web serijala. Upravo ova kompanija slovi za pionira ovog žanra u Indiji s kultnim hitovima poput Permanent Roommates, TVF Pitchers i TVF Tripling.

Serija Sapne Vs Everyone sastavljena je od pet epizoda koje su dostupne na YouTubeu. A impozantno djeluje podatak kako je prva epizoda skupila više od 18 milijuna pregleda. Pogledati ju možete ovdje.

Sapne vs Everyone

Ukratko, radnja serije prati dva sanjara pred kojima su brojni izazovi i sukobi s različitim pojedincima. Pridružite nam se u emotivnom istraživanju snova, izazova i odricanja i zapamtite – San ne smije umrijeti, poručuju kreatori web serijala.

PS: Na spomenutoj listi najbolje ocijenjenih serija prema stranici Rotten Tomatoes, ali i IMDb, našla se i serija Shōgun o kojoj više možete pročitati ovdje.

 

Foto: IMDb, Dupe

Učitati još
Zatvori