‘Sam u kući’ božićna reklama vraća nas u djetinjstvo

‘Sam u kući’ božićna
reklama vraća nas u djetinjstvo

U božićno vrijeme čak su i reklame posebnije i čarobnije! Umjesto promjene programa, božićne reklame uvijek nas iznova osvajaju toplim pričama, božićnim pjesama i nostalgijom koju bude u svakome od nas. Iako su prve božićne reklame davno stigle na male ekrane i u online svijet, ona najbolja ostala je za kraj i vratila nas u najbolje božićne trenutke našeg djetinjstva tijekom kojih je na televizoru uvijek bio božićni klasik Sam u kući.

SAM U KUĆI BOŽIĆNA REKLAMA

Iako je od premijere prvog nastavka filma Sam u kući prošlo dvadeset i osam godina, priča o malom Kevinu koji umjesto s obitelji na putu na zimski odmor završava sam u kući jedan je od najvećih božićnih klasika koji svake godine iznova gledamo s jednakim oduševljenjem. Film koji je mnogima postao nezaobilazni dio božićne atmosfere poslužio je kao savršena inspiracija za najnoviju božićnu reklamu koja će u vama izazvati nalet nostalgije i otkriti kako mali Kevin izgleda danas. Jednako luckast, duhovit i snalažljiv, Kevin još uvijek voli gledati stare filmove, tjesteninu sa sirom, a njegov novi favorit je Google Assistant gadget.

Macaulay Culkin ponovno se vratio u lik Kevina McCallistera i za Google Assistant božićnu reklamu koju možete pogledati u nastavku rekreirao kultne Sam u kući scene.

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0mFRbMhfgA4W4vXoaqP577x_y9z3Wjxc7CCYuq53T7gfb79CZ85pRh6Uw

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori