S novim epizodama, na male ekrane vraća se serija Gossip Girl

S novim epizodama, na male ekrane
vraća se serija Gossip Girl

“Good morning, Upper East Siders”, citat je kojeg ćemo ponovno imati priliku čuti na malim ekranima, jer svoj spektakularni povratak uskoro će doživjeti omiljena televizijska serija Gossip Girl. Ona je svojevremeno obilježila cijelu jednu eru, a otkako se prošle godine krenulo šuškati o tome kako bi serija mogla dobiti reboot, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju više novosti.

Novosti su sada i službeno stigle pa američki portali ovog popodneva pišu o tome kako je reboot i službeno potvrđen. Ono što se još zna jest to da je trenutno naručeno 10 epizoda novog izdanja serije Gossip Girl, a ona će biti dostupna za gledanje na streaming platformi HBO Max, istoj onoj koja je sada preuzela sve epizode Prijatelja s Netflixa.

Reboot će pratiti novu grupu bogatih klinaca iz elitnih krugova na Manhattanu, a radnja se nastavlja osam godina nakon što je završio originalan Gossip Girl serijal. Uvelike će se baviti društvenim mrežama i koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka u posljednjih nekoliko godina. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu Gossip Girl, a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenarij i također je sudjelovao u originalnom serijalu.

Učitati još
Zatvori