Reese Witherspoon vraća se kao Elle Woods u trećem nastavku filma ‘Plavuša s Harvarda’

Reese Witherspoon vraća se kao Elle Woods u trećem nastavku filma ‘Plavuša s Harvarda’

Na spomen najpopularnijih komedija s početka tisućljeća nemoguće je da nam na pamet ne padne ‘Plavuša s Harvarda.’ Reese Witherspoon potpuno je osvojila svjetsku publiku ulogom nepokolebljive Elle Woods, a genijalne su vijesti da se vraća i u trećem nastavku!

Iako je poznata glumica o tome već govorila prošle godine, sada je poznato više detalja filma koji su mnogi priželjkivali.

Nakon serije ‘Never Have I Ever, Mindy Kaling baca se na hit film

Mindy Kaling, glumica i komičarka koja se probila u Hollywoodu ulogom u kultnoj seriji ‘The Office’, reda projekt za projektom. Nedavno smo pogledali njezinu novu seriju na Netflixu ‘Never Have I Ever koja nas je oduševila, a sad je poznato da će upravo ona raditi na scenariju za treći nastavak filma ‘Plavuša s Harvarda.’

U pisanju joj se pridružuje i Dan Goor najpoznatiji kao jedan od autora humoristične serije ‘Parks and Recreation’ te ‘Late Night with Conan O’Brien.’ Kao producent se vraća Marc Platt koji je već sudjelovao na snimanju prethodna dva filma o otkačenoj plavuši, a u produkciji filma sudjelovat će i sama Reese Witherspoon.

Može li treći film ostvariti isti uspjeh kao original?

Originalni film o plavuši iz sestrinstva kojoj su se prioriteti pretežito vrtjeli oko izgleda, sve dok nije pokorila Harvard, ostvario je senzacionalni uspjeh. U kinima je zaradio preko 140 milijuna dolara, ali trag koji je ostavio u pop kulturi ranih 2000-ih je daleko utjecajniji od same zarade.

‘Plavuša s Harvarda’ prati Elle Woods koja u pokušaju da zadrži muškarca odlučuje upisati pravo na Harvardu. U ozbiljni harvardski svijetu iznenadno je unijela sve ružičasto, a korak po korak razbila je i predrasude koje su je dočekale. Zapečatila se svojim karakterom i modnim odabirima kao jedan od najslavnijih ženskih likova. Malo je reći da jedva čekamo treći nastavak!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori