Znamo kada nam stiže serija prema filmu Plavuša s Harvarda i hoće li se Reese Witherspoon vratiti ulozi
Znamo kada nam stiže serija prema filmu Plavuša s Harvarda i hoće li se Reese Witherspoon vratiti ulozi

Znamo kada nam stiže serija prema filmu Plavuša s Harvarda i hoće li se Reese Witherspoon vratiti ulozi

Na spomen najpopularnijih komedija s početka tisućljeća nemoguće je da nam na pamet ne padne Plavuša s Harvarda. Reese Witherspoon potpuno je osvojila svjetsku publiku ulogom nepokolebljive Elle Woods. Posebno nas je razveselila vijesti da se vraća i u trećem nastavku!

Plavuša s Harvarda

Novi projekt Mindy Kaling

Mindy Kaling, glumica i komičarka koja se probila u Hollywoodu ulogom u kultnoj seriji The Office, te koja je stvorila Netflixovu uspješnicu Never Have I Ever, zadužena je za scenarij trećeg nastavka filma Plavuša s Harvarda.

U pisanju joj se pridružuje i Dan Goor. Najpoznatiji je kao jedan od autora humoristične serije Parks and Recreation te Late Night with Conan O’Brien. Kao producent se vraća Marc Platt koji je već sudjelovao na snimanju prethodna dva filma o otkačenoj plavuši, a u produkciji filma sudjelovat će i sama Reese Witherspoon.

Upravo je ona još 2020. godine objavila vijest o snimanju nastavka, no pandemija koronavirusa utjecala je na realizaciju ove ideje.

Što znamo o trećem nastavku?

Baš kao ni datum premijere, ni pojedinosti radnje nisu poznate. Izuzev one kako ćemo u glavnoj ulozi ponovno vidjeti Reese Witherspoon. Pretpostavlja se kako bi u novim nastavcima mogli vidjeti i legendarnu Jennifer Coolidge, a s ovom tezom slaže se i Reeese koja je nedavno navela kako “bez Jennifer nema ni Plavuše s Harvarda“.

Originalni film o plavuši iz sestrinstva kojoj su se prioriteti pretežito vrtjeli oko izgleda, sve dok nije pokorila Harvard, ostvario je senzacionalni uspjeh. U kinima je zaradio preko 140 milijuna dolara, ali trag koji je ostavio u pop kulturi ranih 2000-ih je daleko utjecajniji od same zarade.

Doista, bit će veoma zanimljivo vidjeti Elle kao četrdesetogodišnjakinju te otkriti što je sve, u privatnom i poslovnom životu, ostvarila u posljednjih dvadeset godina. Malo je vjerovati kako će film postići uspjeh originala, no svakako mu se radujemo.

Plavuša s Harvarda

Stiže i serija!

Ni dok čekamo nove zgode poznate plavuše dočekala nas je vijest kako stiže i serija! Točnije, riječ je o svojevrsnom spinoffu filma koji će biti kreiran za Prime Video. I u njemu će svoje prste imati Reese Witherspoon koja će djelovati kao izvršna producentica. Serija će se zvati Elle te će biti svojevrsni prequel koji će pratiti Elle Woods u srednjoj školi. To znači da se Witherspoon ne vraća glavnoj ulozi, a tko će utjeloviti poznatu plavušu još nije poznato. Witherspoon je vijest o dolasku serije sljedeće godine na Prime objavila preslatkim Instagram videom u kojem se ponovno prerušava u Elle Woods.

Uz nju ovaj projekt razvijaju Josh Schwartz i Stephanie Savage, dvojac koji je prethodno radio na uspješnici Gossip Girl. Svi preduvjeti za novu uspješnicu su tu.

Foto: IMDb, Instagram (@reesewitherspoon)

Učitati još
Zatvori