Romantična komedija s Lucy Hale koju uskoro gledamo

Romantična komedija s Lucy Hale
koju uskoro gledamo

Kako se bližimo prosincu, sve intenzivnije prikupljamo uzbudljive filmske naslove koje želimo pogledati. Božićni filmovi već na veliko stižu na streaming servise, a jučer smo vam pisali o najslađim božićnim serijama koje su nam na binge listi. Tu su i velike filmske premijere poput filma House of Gucci ili The French Dispatch, no, žanr kojem se uvijek vraćamo je upravo klasična romantična komedija. 

Jedna takva zapela nam je za oko zahvaljujući glumačkoj postavi, ali i književnom predlošku po kojem je snimljena. Uskoro nam stiže film The Hating Game koja će nam sigurno uljepšati ovu zimu. Glavne zvijezde filma mogle bi vam biti poznate – zasigurno Lucy Hale i Austin Stowell, a uz njih igraju i Sakina Jeffrey, Corbin Bernsen i Nicholas Baroudi.

Sally Thorne poznata je književna autorica koja se proslavila knjigom The Hating Game odnosno Igra ljubavi i mržnje. Popularni ljubić prati Lucy Hutton koja oduvijek sanjala o menadžerskoj poziciji. Sad je konačno nadomak ostvarenju sna, svoj posao voli i u dobrim je odnosima s kolegama. Osim Joshue Templemana s kojim se ne podnosi. Međutim, splet neobičnih okolnosti dovest će ih u nezgodnu situaciju – zaglavili su u istom uredu i sad se moraju boriti za promaknuće o kojem je Lucy toliko maštala. Oboje su spremni sve da bi došli do cilja, ali rivalstvo se korak po korak pretvara u nešto drugačije.Trailer koji je nedavno izašao izgleda neodoljivo zabavno i prikazuje Lucy i Austina u nizu urnebesnih i neugodnih situacija, a već je jasno da početno rivalstvo završava vezom koja će dodatno zakomplicirati natjecanje za posao iz snova.

Obožavatelji već dugo priželjkuju da omiljeni ljubić postane film stoga će se iščekivanje primaknuti vrhuncu do 10. prosinca kad bi film trebao izaći u određena kina ili na video-on-demand platforme. Bit će interesantno vidjeti zvijezdu serije Pretty Little Liars ponovno na malim ekranima ili čak kino platnu, ali jedno je sigurno  – romantičnu komediju ne odbijamo kad se želimo opustiti!

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori