‘Red Notice’ bit će spektakularan kao i njegova glumačka ekipa

‘Red Notice’ bit će
spektakularan kao i njegova glumačka ekipa

film Red Notice cover

Krajem prošlog tjedna Netflix je napokon objavio prvi trailer za film Red Notice, jedan od najiščekivanijih filmova ove sezone. Otkad se pojavila vijest o glumačkim imenima i vrtoglavoj cijeni produkcije, Red Notice uvrstio se među filmske premijere do koje mnogi odbrojavaju. Čim smo otkrili nešto više o sinopsisu znali smo da je u pitanju film krcat akcijskim scenama i dozom neizvjesnosti, ali trailer je sada dodatno zahuktao očekivanja.

U filmu glavne uloge igraju Gal Gadot, Ryan Reynolds i Dwayne The Rock Johnson – drugim riječima trenutno najpopularniji hollywoodski trio. Gadot nastavlja redati uspjehe nakon drugog filma o Wonder Woman, trenutno iščekujemo i njezinu ulogu u filmu Death on the Nile, dok Ryan Reynolds plijeni pažnju komedijom Free Guy, filmskim iznenađenjem ljeta. The Rock je još uvijek najpopularniji glumac i personality na svijetu pa zbog takve kombinacije imena možemo očekivati da će film okružiti veliki hype.

Prvi trailer za Red Notice izgleda spektakularno i neodoljivo zabavno i prepun je akcije uz divne kulise diljem svijeta.

The Rock glumi Johna Hartley, top agenta FBI-ja koji već godinama svim sredstvima pokušava uhvatiti osobu pod aliasom The Bishop (Gadot), pljačkašicu umjetnina. Iako mu uspijeva već godinama bježati, planovi joj se kompliciraju. Interpol je izdao ‘red notice’ odnosno crveno upozorenje što znači da je jedna od najpoželjnijih kriminalki u svijetu. S istim se scenarijem bori i Nolan Booth (Reynolds), također prevarant i kradljivac umjetnina. Međutim, igrom slučaja, FBI agent morat će surađivati s Boothom, a rezultat je komičan i prepun akcije – barem ako je suditi po novom traileru.

Film je režirao Rawson Marshal Thurber, a osim slavnih protagonista, u filmu glume i Ritu Arya te Chris Diamantopolous. Na streaming platformu izlazi 12. studenog!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori