‘Purple Hearts’ – trenutno najpopularniji naslov na Netflixu
‘Purple Hearts’ – trenutno najpopularniji naslov na Netflixu

‘Purple Hearts’ – trenutno
najpopularniji naslov na Netflixu

Ljeto je kao stvoreno za kino na otvorenom i romantične filmove. To mogu biti komedije, drame ili tragedije. S boljom polovicom ili članovima obitelji, romantika je točno ono što nam treba. Ljubitelji romantike ovog mjeseca neće ostati uskraćeni za još jednu šarmantnu ljubavnu priču. Za sve one romantično raspoložene, u nastavku donosimo Netflixov film koji se isplati pogledati.

Netflix se još jednom odlučio na taktiku kvantitete i zvučnih imena pa je tako i ovog mjeseca pripremio interesantan filmski repertoar za svačiji ukus. Štoviše, neovisno o tome jeste li u raspoloženju za simpatičnu romantičnu komediju, napeti triler, dramu ili dokumentarce s intrigantnim ljudskim pričama, na streaming gigantu ovog mjeseca izlaze noviteti za svaku priliku.

Neočekivana romansa između glazbenice i marinca

Najgledaniji film početkom mjeseca kolovoza je ‘Purple Hearts’, niskobudžetna romantična drama koja je od samog pojavljivanja dosegnula veliku popularnost. Naime, originalni Netflixov film ‘Purple Hearts’ prikazuje neočekivanu romansu između glazbenice i marinca.

‘Purple Hearts’ sa Sofijom Carson i Nicholasom Galitzineom govori o Cassie koja iz interesa stupa u brak sa marincem Lukeom. Budući da Cassie boluje od dijabetisa, udaje se za njega kako bi iskoristila povlastice države. Kao što to i obično biva u ovakvim filmova, njihovi osjećaji se u potpunosti promijene i oni se ipak počnu zaljubljivati jedno u drugo.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori