Evo kako Kate Beckinsale izgleda u filmu ‘Canary Black’, koji se trenutno snima u Zagrebu
Evo kako Kate Beckinsale izgleda u filmu ‘Canary Black’, koji se trenutno snima u Zagrebu

Evo kako Kate Beckinsale izgleda u filmu ‘Canary Black’, koji se trenutno snima u Zagrebu

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcijskog trilera Canary Black sa Kate Beckinsale u glavnoj ulozi. Za distribuciju je zadužena kompanija Blitz koja ekskluzivno donosi prvu fotografiju sa snimanja u Zagrebu. Kate Beckinsale je kino publici već poznata po akcijskim ulogama u filmovima Underworld i Jolt, a sada u ovom filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves.

U vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi. Vrhunsku operativku CIA-e, Avery Graves, teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža.

Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

Fotografije sa snimanja, britanska je glumica podijelila i na svom službenom Instagram profilu.

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kino hitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, čuveni direktor fotografije na velikim hitovima Luca Bessona Peti element i Lucy, dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svom radu na filmovima Put oko svijeta u 80 dana i Najtraženiji čovjek.

Producenti filma Canary Black su Sébastien Raybaud i John Zois iz kompanije Antona, Carsten Lorenz, Renee Tab i Christopher Tuffin iz kompanije Sentient Entertainment, Jeff Elliott za Brickell & Broadbridge International te Marina Grasic za Oakhurst Entertainment. Igor A. Nola iz MP Filmske Produkcije hrvatski je servisni producent. Pierre Morel i Kate Beckinsale također su izvršni producenti filma.

Foto: Profimedia, Nikola Predović, Instagram, 

Učitati još
Zatvori