Vodimo vas na hit predstavu ‘Pluća’ u Teatar EXIT

Vodimo vas na hit predstavu
‘Pluća’ u Teatar EXIT

‘Pluća’ su kazališna priča o modernom paru, ekolški osviještenom i urbanom, uvjerenom da rade dobro za Zemlju. No, što kad požele dijete? Tu neobičnu priču o problemima s kojima se susreću mlade generacije priča hit predstava Teatra EXIT.

Jadranka Đokić i Amar Bukvić su ‘On’ i ‘Ona’ koji traže odgovore na egizstencijalna pitanja kad ‘On’ predloži ideju od djetetu. Predstava u režiji Aide Bukvić dobila je niz prestižniih nagrada, a Dokić i Bukvić bili su nominirani i za Nagradu hrvatskog glumišta 2017. godine.

Pluća

“Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe. Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno”, službeni je opis predstave.

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu ‘Pluća’ 6. ožujka pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila PLUĆA, do četvrtka 5. ožujka do podne, kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Update: Dobitnica ulaznica je Maja Šimić. Čestitamo!

Dobitnik ulaznice može preuzeti na blagajni Teatra EXIT pola sata prije izvedbe.

Foto: Press

Učitati još
Zatvori