Subota u Teatru Exit proći će u znaku svečane 500. izvedbe predstave Kauboji

Subota u Teatru Exit proći će u znaku
svečane 500. izvedbe predstave Kauboji

Predstava Kauboji premijerno je izvedena 6. ožujka 2008. godine. U subotu, 11. siječnja, poznata glumačka ekipa predstave Kauboji vraća na scenu teatra Exit u svečanoj 500 izvedbi.

500. izvedba predstave Kauboji

Osam ljudi (mjesto radnje je neodređeno) našli su se zajedno s jednim ciljem: napraviti kaubojsku predstavu. Tih osam likova, osam karaktera pratimo od početka tj. od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri (uglavnom gubitnici ) tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući  neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao svoju životnu metaforu: pobijediti život, biti iznad svakodnevnog preživljavanja, tj. možda prvi puta u životu doći do kraja i to kao pobjednik. A pobjeda je sama predstava.

Predstava ima manire najklasičnijeg mjuzikla (i to je urađeno namjerno), a  nadamo se da prati (možda čak i nadograđuje) dosadašnju exitovsku estetiku.

Autor i redatelj predstave je Saša Anočić, a u predstavi igraju Živko Anočić/Damir Klemenić, Matija Antolić, Saša Anočić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori