Vodimo vas na genijalnu predstavu ‘Baš ti, baš tu’ inspiriranu nagrađivanim filmom

Vodimo vas na genijalnu predstavu ‘Baš ti, baš tu’ inspiriranu nagrađivanim filmom

Posjet kazalištu uvijek je najljepši način za obilježiti početak vikenda. Urania – prostor kreacije ovaj petak donosi izvrsnu predstavu ‘Baš ti, baš tu’ u režiji Brune Bebić.

Glumica Vanja Matujec glavna je junakinja ove monodrame u kojoj se prisjeća naizgled nevažnih situacija nastalih u njezinom stalnom nastojanju da prevlada usamljenost i odvjenost od svijeta. Osjeća se kao promatrač vlastite svakodnevice pa pokušava pronaći načine da se uklopi: odlazi na tečaj romantike, koketira sa ženskim prijateljstvom ili drži satove plivanja u vlastitoj kuhinji.

Nastala je prema zbirci pripovjedaka No one belongs her more than you i filmu Me and You and Everyone We Know Mirande July koja i glumi u filmu. Popularni film iz 2005. godine na Sundance film festivalu osvojio je Nagradu žirija, a na prestižnom festivalu u Cannesu odnio je Nagradu zlatna kamera.

Dvije ulaznice možete osvojiti i vi! Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom BAS TI, BAS TU do sutra, 21. listopada u ponoć. Pobjednike ćemo objaviti tijekom dana i kontaktirati e-mailom. Sretno!

Sretna dobitnica je Petra Folnegović Grošić. Čestitamo!

Učitati još
Zatvori