Scarlett Johansson i Channing Tatum u savršenom date night filmu – Povedi me na mjesec
Scarlett Johansson i Channing Tatum u savršenom date night filmu – Povedi me na mjesec

Scarlett Johansson i Channing Tatum u savršenom date night filmu – Povedi me na mjesec

U domaća kina od 11. srpnja stiže film AppleTV+ produkcije koji je smješten u 60-te godine prošlog stoljeća. Prati lansiranje misije Apolo 11 kada su ljudi po prvi puta u svojoj povijesti sletjeli na Mjesec. Film Povedi me na Mjesec romantična je komedija sa Scarlett Johansson i Channingom Tatumom smještena u 1960-te i donosi na velika platna glamur svemirske utrke, old-school romantiku i vintage modu.

Povedi me na mjesec

O čemu je riječ?

NASA odluči zaposliti Kelly Jones, britku i provokativnu kreativnu direktoricu, kako bi popravila njihov javni imidž. No, njen pristup otežava posao Coleu Davisu, uštogljenom i praznovjernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju naposljetku uspješno lansiraju, u igru se uključuje i Bijela kuća. Ona od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na mjesec jer si ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da misija ne uspije.

Povedi me na mjesec

Filmske zvijezde

Redatelj filma je Greg Berlanti (superherojske serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It i romantična dramedija Love, Simon). Scarlett Johansson, najprofitabilnija glumica ako se gleda kompletna kino zarada filmova u kojima je glumila, cijenjena je po svojoj glumačkoj širini – mega popularna franšiza Avengers, Oscarom nagrađena romantična drama Marriage Story, SF akcijskom filmu Lucy, psihološki triler Prestiž. Channing Tatum, postao je comedy ikona nakon uspjeha filmova 21 i 22 Jump Street. Zadržao je taj status ulogama u romantičnoj pustolovnoj komediji The Lost City, špijunskoj akcijskoj komediji Kingsman i na njega dodao status seks simbola ulogama u filmskom serijalu Magic Mike.

Povedi me na mjesec

U filmu se pojavljuju i Woody Harrelson (True Detective, Venom 2, Zombieland, Igre gladi, Tri plakata izvan Ebbinga) kao manipulativni vladin čovjek koji dovodi Kelly u NASA-u te nadgleda cijelu misiju i Ray Romano (serija Svi vole Raymonda, originalni glas Mannyju u serijalu Ledeno Doba, film The Irishman) koji glumi dobronamjernog i simpatičnog savjetnika Coleu Davisu.

Ovo ljeto od 11. srpnja, odlična kemija Scarlett Johansson i Channinga Tatuma odvest će vas do mjeseca i nazad! Zgrabite svoje dečke, zaručnike ili muževe i povedite ih na savršeni date night za vas!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori