Pogledajte prvi trailer za dugo očekivani Spider-Man: Far From Home

Pogledajte prvi trailer za dugo
očekivani Spider-Man: Far From Home

Radnja novog Spider-Mana smještena je u Europu

Sony i Marvel izdali su prvi trailer za novi nastavak Spider-Mana: Homecoming, nazvanog Spider-Man: Far From Home.

Trailer počinje radnjom u Queensu, dok Peter (Tom Holland), koji uz podršku svoje tete May (Marissa Tomei) prikuplja sredstva za beskućnike kao Spider-Man.

Pretpostavlja se da je radnja postavljena nakon događaja Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame i pokazuje najnovije avanture Petera Parkera. Odnosno, on i njegovi kolege odlaze na školski izlet u Europu kada zapravo počinje avantura. Sama ideja da je radnja premještena iz New Yorka djeluje uzbudljivije, inspirativnije i izazovnije. Čini se da je Parker regrutirao Nicka Furyja, Samuela L Jacksona za misiju borbe protiv Elementala uz Mysterija, Jakea Gyllenhaala.

Film će biti najnoviji u dugoj liniji filmova Spider-Mana, a drugi je u Marvelovom filmskom opusu. Sony je odavno zadržao prava na lik Spider-Mana, počevši od Spider-Mana 2002. i njegovih nastavaka u kojima glumi Tobey Maguire, koji je bez dvojbe ponovno fokus u Hollywoodu usmjerio na superheroje.

Trailer za film Far From Home dao nam je naslutiti kako se u radnju uvode neke zanimljive stvari – novi zlikovci, novi kostim za Petera i globalna avantura. No, ništa puno više od toga nije otkriveno. Film u kina dolazi 5. srpnja pa će zasigurno i nadolazeće ljeto biti uzbudljivo kada su u pitanju novi filmski naslovi.

U nastavku pogledajte prvi trailer koji je upravo izašao i zakoračite u uzbudljivi svijet super-junaka.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori