Počelo snimanje filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard u Rovinju

Počelo snimanje filma The Hitman’s
Wife’s Bodyguard u Rovinju

Snimanje u Hrvatskoj, s planiranih 49 dana snimanja, trajat će do kraja svibnja. Osim Rovinja, za snimanje su odabrane i lokacije u Zagrebu, Rijeci i okolici Karlovca. Naše lokacije ‘glume’ Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku. Na produkciji filma radi preko 220 hrvatskih filmskih djelatnika, a bit će angažirano i više od 760 statista.‘, izjavio je servisni producent filma Igor A. Nola iz MP filmske produkcije.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Projekt je prijavljen u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela koji HAVC provodi u suradnji s Ministarstvom kulture. Radi se o jednom od najvećih projekata koji su dosad snimani u Hrvatskoj, kako produkcijski, tako i financijski.

Okosnicu radnje čini priča oko tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) koji nakon gubljenja licence odlazi na odmor u potrazi za „duhovnim buđenjem“. No njegov je duševni sklad narušen kada se u bjesomučnom naletu metaka pojavi Sonia Kinacid (Salma Hayek) i pod prijetnjom oružjem ga prisili da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson). Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe.

Film se u kinima očekuje u prvoj polovini 2020. godine.

Foto: Rovinj, The Hitman’s Bodyguard, Instagram

Učitati još
Zatvori